.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

4 отровни женски израза и... къде се крие отровата им

Росица Николова | преди 1 година
змия
Снимка: iStock
Какво иска да каже жената, когато прошепне „Нищо ми няма!”

При мъжете е така - Левски-ЦСКА завършват с резултат 5:0, следователно Левски печели. Колата тресе при спиране, следователно - сменят накладките. Приятел пита дали им се пие бира - отговарят "Да!". Комуникацията е ясна, отговорите - директни,

В света на жените обаче е пълно с нюанси. И не говоря за прасковеното на стените. Става дума за разговори. Когато водят спор, преговори или просто се карат с партньора си, те влагат множество емоционални светлосенки. Ако не искаш да си губещият в спора, трябва да умееш да улавяш тези тънкости. Защото те са много важни.

"Нищо ми няма!"

Всъщност си я обидил жестоко. Ще те накаже с мълчание. Твърдейки, че нищо не се е случило и не е засегната, жената всъщност ще скрие най-голямото си огорчение. Мълчанието е най-силният плач на една жена. Време е и ти да замълчиш и в мълчание да обмислиш най-якото извинение. И стига с тия червени рози!

"Ти си знаеш!"

Спри да спориш. Веднага. Даже вече си изпуснал момента, но все пак... Не само си й досадил, но и вече изобщо не чува аргументите ти. Не защото си я убедил в своята позиция, а защото тя сама се е убедила, че гледната ти точка е толкова абсурдна, че вече не си струва дори да те слуша.

"Няма да ти се меся!"

Но всъщност ще го направи. Бъди сигурен. Тя ще намери начин да наложи своята воля, леко, внимателно и... неочаквано. Бъди нащрек, защото тя ще надуши отворените вратички, както гладно куче надушва недояден хот-дог, скрит в метален сейф в бомбоубежище.

"Така да бъде!"

Не, няма да бъде така. Приеми привидното помирение, като начало на войната. Нали знаеш как лъвът снижава цялото си тяло и притихва преди да скочи и да захапе жертвата си за врата? Е, ситуацията е същата. 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?