Чудите се дали сте достатъчно добри в леглото? Искате мъжете, с които сте правили секс, дълго време да си спомнят за изживяванията с вас? Това е съвсем постижима цел. Предлагаме ви няколко основни принципа, които ще подобрят представянето ви в леглото.

1.Експериментирайте
За да се насладите на любовната игра, трябва да експериментирате непрекъснато. Изпробвайте нови пози, ситуации, места и техники. В изкуството на любовта има толкова неща, които да бъдат изследвани. И няма как да отречете, че това е доста приятно занимание. Не си поставяйте предварително граници, а се отдайте на момента и страстта. Това е доста здравословно за всяка една връзка. Вашият партньор ще бъде очарован от интереса и от желанието ви да пробвате нови неща.

 

7 горещи целувки, за които винаги сте мечтали >>

2.Бъдете в добра форма
Тренировките и физическата активност ще ви накарат да се почувствате заредени с енергия. Сред предимствата на ежедневните тренировки е и по-добрият сън, тонизирането на тялото и мозъчната дейност. Всичко това допринася и за по-добър сексуален живот.
Сутрешният джогинг, тичането в парка, плуването, аеробиката са спортове, които няма да ви натоварят много и ще подобрят представянето ви в леглото.

  

6 удивително лесни техники за по-силно тяло >>

3.Хранете се здравословно
Здравословното и правилното хранене е друг момент, който влияе на сексуалния ви живот. Стойте настрана от нездравословни, пържени и мазни храни. Прочиствайки тялото си от токсини, ще се почувствате много по-заредени за секс, по-жизнени и готови за нови предизвикателства.
Важен момент е да имате хранителен режим и да се храните по едно и също време. Не яжте след 8 часа. Ако спазвате тези съвети, ще се почувствате много по-добре и сексуалните маратони няма да са проблем за вас.

 

Пътят към доброто телосложение е в правилното хранене >>

4.Не забравяйте за съня
По-малкото сън означава по-малко секс. Безсънието може сериозно да се отрази на сексуалното ви желание. Сънят спомага за отърсването от негативните изживявания и отмората на съзнанието. Ако сте натоварен и изнервен – едва ли ще ви е до секс.
Благодарение на редовния и качествен сън, винаги ще бъдете готови за продължителни игри в леглото.

10 златни съвета за сладък сън>>