Разбира се, че всеки нормален мъж се заглежда по красиви (и празноглави) блондинки, по които единственото натурално нещо е чантата от естествена кожа, която носят под ръка. Извън тези шеги мъжете наистина могат да се очароват от неочаквани неща в една жена. Като например:

От естествения аромат на кожата й
Парфюмите винаги създават красиво първо впечатление. Естественият аромат на кожата обаче е чудесно допълнение към прекрасната натура на една жена, защото не съществува парфюм, който да трае вечно. Повечето нежни половинки смятат, че мъжете не забелязват подобни неща. Всъщност изобщо не е така.

 

Когато тя го гледа по-дълго
Има нещо загадъчно и много специално в погледа на всяка жена. Когато го гледате по-дълго от обичайните няколко секунди, това означава, че вие се интересувате по особен начин от него. А и чрез него можете да му изпратите различни знаци. Ето това е истински комплимент и предизвикателство към всеки мъж.

 

Лицето й, когато се събужда от сън
Моментът на събуждане сутрин е толкова интимен, че споделен с любим човек, се превръща във вълшебство. Мъжете обичат да наблюдават жените, докато спят, а лицето им, когато се събуждат, леко подпухнало и с лека усмивка, привлича неистово всеки влюбен мачо.

 

Косата й, когато е небрежна и разчорлена
Знаете ли колко време ние, жените прекарваме в това да оправяме прическата си, да я приглаждаме и да се оглеждаме в магазините дали не се е разчорлила? Нямаме никаква идея, но времето със сигурност е доста. Всъщност обаче мъжете ни харесват и по-натурални, без да сме изпръскали цял флакон лак за коса, сутрин, когато още сме нямали въмзожност да се приведем в нормален вид...