Женската сексуалност  - нещо толкова трудно за описване, неуловимо, сложно и същевременно абсолютно просто. Тя расте и се развива у жената още от раждането. Но въпреки това някои от нас цял живот не се научават да я използват.

Кои са жестовете, с които всяка жена умее да борави, и които подлудяват мъжете?

Когато леко прехапваш устни  
Децата го правят, когато са развълнувани или ги е страх. При жените това добавя голяма доза трогателност. Това е сигнал мъжът да отключи в себе си нежност. Устните веднага привличат вниманието му.

Гладка кожа
Да прокара ръка и да усети само кожа, мека като коприна, е нещо, което може да побърка всеки мъж. Не случайно още в Древен Египет и Рим жените започват да премахват ненужните косми от тялото си.

Строга прическа
С висок, стегнат кок жената прави вида си много делови, а това веднага добавя доза пикантност. Откритите уши и шия са доста провокативни за мъжа.

Необичаен, провокиращ външен вид
Когато мъжът види в тълпата жена, която изглежда по-различно от останалите, у него се провокира желание да се запознае с нея и да я огледа от близо. Татуировките и цветните кичури в косата няма как да не ви направят по-атрактивна и забележителна. Тя зах обаче се иска и малко повече смелост.

Когато облечеш неговата риза
Обличайки неговата риза, жената все едно казва „Искам твоята дреха да е по-близо до моето тяло”. Тогава мъжът истински разбира, че тя има предвид не просто дрехата, а него самият.

Поглед през рамо
Загадъчният поглед през рамо има особена магия. Не случайно се използва в много рекламни послания.

Увереност в себе си
Когато в стаята влиза жена, уверена в себе си – своите способности и красив външен вид, тя неизменно привлича мъжкото внимание. Важно е увереността да не превръща в безпочвена самоувереност.

Голи рамене
Закръглените рамене карат силния пол да изпитва желание да ги прегърне. Блузата с широко деколте прави жената много секси.

Красива походка на високи токчета
Не всички жени могат да носят обувки с висок ток със стил. Плавната и красива походка в чифт токчета обаче е нещо, която може да побърка мъжа.

Сексапилен глас
Мъжете обожават секси глас, с дълбочина и леки предихания.

Пухкави обемни устни
Те са един от най-ярките символи  а  женската сексуалност.

Лунички
Обикновено хората, които ги имат, не ги харесват, но всъщност те придават невероятен чар на женското лице.

Естествен грим
Мъжете никак не харесват грима, който променя лицето на любимата им. Следите от грим, като например фондьотен по яката или червило по ръба на роклята са нещо, което доста ги отблъсква.

Да си поставиш очилата
Очилата продават известна строгост на лицето и правят жената да изглежда по-недостъпна. Да успее да спечели недостъпна жена е истинско предизвикателство за мъжа ловец.

Искрен смях и усмивка
Много момичета се притесняват да се усмихват широко, защото това променя лицето им. Истината е, че мъжете обожават жени, които показват емоциите си, без да се прикриват.