Факт 1
Ифифалофобия… хммм, сложна дума, нали? Нейното значение далеч не е толкова заплетено. Тази фобия се изразява в страх от виждане и получаване на ерекция. Дори самата мисъл буди ужас у страдащия. Спокойно, не хапе!

Факт 2
Според ацтеките, авокадото бил много сексуален плод и затова всички девственици трябвало да странят от него. Да хапнем по авокадо по този повод!

Факт 3
Формикофилия… още една сложа дума, но със значение, което никога не можете да отгатнете. Това е фетиш, но не какъв да е. Мразите ли буболечки? Да, особено ако са  в дома ви, нали? Е, има хора, които ги обичат върху гениталиите си. Буба лази, буба лази…

Факт 4
От всички бозайници по света, познайте сред кои има най-много хомосексуалисти. Това трябва да са прилепите. Съжалявам, момичета, ще трябва да се откажете от Батман!

Факт 5
Проучвания сочат, че жените, които са продължили образованието си след гимназията, се наслаждават повече на оралната любов, отколкото тези, които не са. Затова ли тийнеджърите залитат по каки? Ето къде се криело разковничето!

Факт 6
Мъжката брада расте по бързо… като я поливате! Да, ама не. Нещо доста по-приятно кара мъжеството на силния пол да се уголемява - секса… Чакайте! За брадата ли говорим?
Порастването става само по време на акта. Тогава процесът започва да се ускорява. Колко бързо расте брадата на вашия мъж?

Факт 7
Преди се е считало, че мастурбацията води до слепота, внезапна смърт, лудост и болести. Горе ръцете – никакво пипане!

Факт 8
Знаете ли кое е животното с най-дълъг оргазъм? Прасето! Цели 30 минути това същество стене от удоволствие. Блазе му!

Факт 9
Нежният и бавен секс предпазва от дерматит, кожни обриви и пъпки. Потта, която се отделя по време на еротичен сеанс прочиства порите и прави кожата блестяща. Да се преборим с акнето!

Факт 10
Целувайте се за здрави зъби! По време не целувката слюнката отминава храната и намалява нивото на киселината, която причинява гниене. Освен това, така ще ограничите и наличието на плака. Едно толкова приятно занимание може да ви спести доста неприятности.

Факт 11
Проучвания показват, че мъжете получават ерекция дори докато спят. Винаги дръжте едното око отворено, готови за действие – he never sleeps!

Факт 12
Мъжкият ембрион може да получи ерекция в последния триместър от бременността. От малки се учат!

Факт 13
Един процент от жените могат да получат оргазъм, само чрез стимулация на в областта на гърдите. Вие попадате ли в тази група?