Значи!?! Ти ще се сецнеш от социална акробатика и физически маркетинг, за да впечатлиш една жена, а то какво излиза: жените смятат за привлекателни твои качества, жестове и поведение, за които дори не се замисляш!

Допитване сред дамите потребители на Reddit открои 11 неща, които жените намират за особено привлекателни в мъжете и тези неща нямат нищо общо с външността, дебелината на портфейла или „подходящите реплики”.

Представяме ти ги, защото сме толкова услужливи, че чак може да ти стане неудобно и да решиш, спонтанно и без чужда помощ, да донесеш по бира в „централата на Menbox.bg”.

1. Мил си – особено с непознати. Това те прави привлекателен в очите на жените. Не е важно тази твоя мила личност да блести в грандиозни жестове, важно е да си осиновиш това поведение и да си го отглеждаш като свое. Може да дадеш по-голям бакшиш на доставчика на китайско, защото навън вали като из ведро, а той „гребе” с колело – душичка мила! Може да задържиш врата за някого в блока, който се е натоварил с торби. Малките неща! Малки, малки, но крещят изводи за характера ти и това е секси за дамите.

2. Смееш се с глас – как няма да е привлекателен човек, който намира радости в живота си и не се притеснява да изразява радостта си. „Неподправеният, неконтролируем смях ме кара да искам да разцелувам даден мъж”, споделя една от потребителките в Reddit. Приемаме това мнение за представително, защото познаваме жени, които познават жени, които го потвърждават с две ръце.

3. Навити ръкави – оказва се, че плочите по фасадата не са толкова привлекателни за жените, колкото мъжките ръце. Не се притеснявай, ако си спуснал люлки под бицепса, говорим за тънката част от дланите, през китката до лакътя. Потребителките на Reddit определят тези мъжки елементи като „еквивалент на женските гърди за жените” и достойни за „да припаднеш”.

4. Блясъкът в очите... не бива да е от рАкия, а от любов/желание/привличане. Това не е нещо, което можеш да контролираш или симулираш – или блестиш за нея, или не блестиш. Но ако блестиш, това я разтапя. Не се изненадвай, че ти се хвърля на врата, когато се видите. Може би в този момент е забелязала точно това, което иска. Блинк-блинк!

5. Говориш разпалено – Когато говориш страстно за нещо, за което ти пука, това привлича жените. Показва им, че имаш мнение и си готов на всичко да го защитаваш. Може и не винаги да е съгласна с теб, но, ако е разбран човек, винаги ще уважава, че влагаш страст в нещата, които са ти важни.

6. Умееш да водиш разговор – може да си много готин, но ако не успяваш и две приказки на кръст да вържеш, няма да ти върже. Една жена може да се захласне по мъж, с когото може да разговаря надълго и широко по различни теми, мъж, който има мнение и знае неща, които тя не знае.

7. Строга концентрация – „Обожавам изражението на мъж, който се мъчи да разбере нещо”, споделя потребителка на Reddit. Ако си се съсредоточил върху някаква „задача” и забележиш, че Тя те гледа палаво отстрани, да знаеш, че си докарал сериозното и вглъбено изражение, на което някои жени не могат да устоят.

8. Готвиш – гледката на мъж пред печката, който изпитва удоволствие да готви и опитва собствените си творения, действа като афродизиак за жените. Покани я на вечеря, но не приготвяй всичко предварително, а й предложи да се наслади на чаша вино, докато ти довършиш ястието. Навий ръкави (разбрахме се за това!) и се развърти в кухнята пред очите й. Да й е сладко!

9. В очите – ако очите ти шарят, докато разговаряш с нея, няма как да я убедиш, че именно тя е обект на цялото ти внимание. Мисълта, че само тя те интересува и нищо друго, ще я побърка от кеф. Гледай я в очите, присъствай в разговора – това ще я спечели.

10. Усет и находчивост – малък жест, като препращането на статия, която смяташ, че ще й бъде интересна, или sms с напомняне за себе си (например”Вчера по това време бях в любимата ми компания”, имайки предвид нея) ще я впечатли. Тези неща й доказват, че мислиш за нея, когато не сте заедно, а вниманието възбужда дамите.

11. Прегръдката отзад – кой не обича прегръдките? Точно тази им разновидност обаче – когато заставаш зад нея и я обгръщаш с ръце, е по-готина. „Сладко е и ме кара да се чувствам защитена”, споделя потребителка на Reddit. Ако не знаеш, усещането за сигурност е важно за жените, дори за най-независимите, които не биха си го признали.