Ето ви 10 топ начина да изненадате и то по романтичен начин вашата половинка, без значение кой на кого прави изненадата! Обещаваме- краят ще е хубав!

1) Романтична вечеря на свещи вкъщи или в ресторант

Пригответе любимата храна вкъщи или ако искате да е нещо по- различно поръчайте суши и вино или друг специалитет от ресторант. Украсете със свещи, плодове, смената, шоколад, музика и изненадайте вашия човек с вкусна и приятна вечеря на свещи. Друг вариант е да запазите маса за двама в по- интимен ресторант, далеч от шума, за да може да се отдадете изцяло на погледа и думите на него/нея.

2) Закуска в леглото сутрин или романтична бележка на събуждане

Няма по- сладка изненада от неочакваната! Палачинки или пържени филийки, поднесени с портокалов сок и голямо желание в леглото! Или пък преди да идете на работа, докато вашият човек все още спи му оставете сладка бележка на масата или хладилника с интимно послание.

3) Стих или песен, посветена изцяло на него/нея

За някои хора това е прекалено или сладникаво, но със сигурност е оригинално. Ако сте творческа личност още по- добре за вас. Ако не сте по писането или композирането на текст или музика можете просто да откриете вашата песен, която ви е любима и да я слушате заедно по специални поводи.

4) Романтично бельо и приглушена светлина

Този жест за него ще го побърка! Особено, ако не очаква. Например прибира се от работа/фитнес или излиза от банята и какво да види- вас, гореща, еротична и облечена в неустоимо бельо. Приглушена светлина, малко музика или свещи, но стига приказки, трябва да се изпробва!

5) Гравиран часовник, пръстен или гривна за него/нея

Има двойки, които обичат да се обличат по еднакъв начин или да си подаряват взаимно еднакви неща. Купете си гривни с надпис на вашите инициали или някакъв символ, който ще ви обозначава.

6) Екзотична почивка за двама на курорт с масажи и СПА

Време е за нещо ново и екзотично. Инвестицията си заслужава, а пътуването ще ви сближи още повече!

7) Просто бъдете там, където той/тя не очаква

Преди да си тръгне от работа, посрещнето го/я пред входа с букет цветя или просто бъдете там, когато не очаква и се приберете заедно. Друга идея- когато каца от самолета идете и посрещнете вашия човек и то без да знае! Нека да си мисли, че сте на работа! Ще е уникална емоция!

8) Колаж от снимки

Снимки от рожденни дни, кръщенете, сватби, обикновени снимки от вкъщи, интимни жестове- запечатайте ги в специален албум или на колажи в рамки и ги закачете в спалнята.

9) Просто се гледайте в очите и си казвайте "Обичам те"

Не е нужно да има повод или скъп подарък, за да овековечите любовта си.

10) Най- романтичният и красив жест към любимия е да го дарите с дете

Това е най- истинският подарък за един мъж. Вие бъдете единствената жена, която ще му го подари :) .