Секс игрите са страхотен начин да внесете в сексуалните отношения с партньора си разнообразие и не малко доза забавление. По-широкият сексуален репертоар ще прогони далеч рутината, а потушените страсти ще се разгорят с нова още по-мощна сила. Хвърлете око на изброените по-долу палави идейки и сами си изберете с коя от тях да започнете: ;)

1.Секс туистър

Ако сте играли някога на туистър, ще си спомните акробатичните позиции и преплитания на вашите ръце и крака с тези на конкурента ви, които ви се е налагало да правите, за да запазите равновесие. Сега картината е същата с тази разлика, че с партньора си сте чисто голи. Основно правило, което трябва да спазвате е да балансирате и координирате движенията и позата на тялото си, така че да не падате.

 

2. Завърти битулката

Спомняте ли си ученическите години и купоните, на които всички се събирахте в кръг около една бутилка. Няма какво да ви я описваме в подробности. Създайте си настроение с тази игра, като поставяте или съответно изпълнявате поставената задачка от отстрещната страна. Например – пожелайте от партньора си да ви направи горещ стрийптиз или каквото сексуалната ви фантазия роди.

 

3. Познай обекта

Превържете очите на партньора си с тъмна превръзка, така че нищо да не вижда, а само да усеща. Можете да излеете горещ шоколад върху тялото му или да го погалите с перо. Нека той се опита да познае предмета, който държите в ръцете си. Едва след като го познае, преминете към следващия.

 

4. Огледалце, огледалце

Тази игра е не само за забавление, но също така ще помогне на вашия партньор да научи повече за вашето тяло, а вие за неговото. Седнете един срещу друг и започнете сексуалната игра. Докоснете го или го целунете по начин и място, както и където вие си изберете. Идеята е той да повтори същото с вас.

 

5. Нинджа секс

Пробвайте се да правите секс с партньора си на обществени места. Можете да започнете с невинни целувки в ресторанта и постепенно да преминете към по-сложни предизвикателства. Например направете го в стаята за гости или пък в колата, в асансьора, а защо пък не в парка. Идеята е да си отваряте очите на четири, за да не ви хванат.

 

6. Открий ме по гласа

Следващия път, когато вие и вашият любим се окажете сами в басейна, пробвайте следната забавна игра: затворете очи и следвайте гласа на партньора си. Вторият не бива да се движи, докато не го откриете и обладаете. Досещате се, че ехтящото пространство наоколо няма да е от особено голяма за вас полза, но си струва да опитате. Забавлението е гарантирано!

 

7. Стриптийз покер

Ако сте фен на покера, следвайте същите правила, само че с една единствена разлика. Вместо да залагате пари, залагайте части от облеклото си. Само след няколко кръга единият от двама ви ще бъде полугол. Продължете, докато някой от вас загуби всичките си дрехи. ;)

 

8. Монополи

Идеята на този игра прилича на по-горната. В случая обаче играете не на покер, а на монополи. Вместо пари, залагате в натура. Вместо да купувате имоти, купувате части от тоалета на вашия партньор.

 

9. Целувка тук, целувка там

Всичко, от което се нуждаете е зарчета, хартия и писалка. Напишете върху лист хартия имената на шест ерогенни зони (на гърдата, на пъпа и т.н). След това хвърлете зара. Надписа, върху който се спре, ще определи мястото, което вие или вашия партньор трябва да целуне.

 

10. 7 минути на седмото небе

Затворете се с партньора си на тъмно само за 7 минути. Включете таймера и действайте. Ограниченото време, което имате пред себе си, ще направи удоволствието неповторимо.