Вечерята на свещи и разходката на лунна светлина съвсем не са нещата, за които един мъж мечтае. Представа му за романтика е малко по-различна от тази на жените. В мъжките представи тя е по-скоро свързана с тайнственост, интрига, чувственост, страст, женско бельо и безкраен секс. Намеците и увъртанията не са на почит. Ако директно му кажете – Искам да правя секс с теб довечера – сърцето му със сигурност ще заблъска ускорено.
Ето 10 неща, които ТОЙ наистина счита за романтични, вълнуват го и му доставят удоволствие.

1. Облечете се специално за него
Мъжете харесват различни неща от женския тоалет – чорапи с жартиери, дълбоко деколте. Някои дори се превръщат във фетиш. Ако жените обичат с ушите си, то мъжете обичат с очите.

2. Докосвайте го (с повод и без повод)
Погалване по крака под масата, прокарване на пръст по тила... На невербалния език на мъжете това означава, че го желаете. Докосванията трябва да са дискретни – пошлите и нахални натискания не пращат същите сигнали.

3. Приемете мъжките му вечери безрезервно
В компанията на своите познати, мъжът се чувства силен и свободен. Това че му гласувате доверие да прекара цяла нощ с бира и приятели далеч от вас, ще ви донесе само позитиви.

4. Напомняйте му за себе си в работно време
Много мъже считат работното си място за забранена зона за жени. Така че не се появявайте с гръм, трясък и кутии с китайска храна. По-добре му изпратете закачлив e-mail.

5. Възхищавайте се на силата му (мускули, плочки, релеф и т.н.)
Когато му споделяте, че с него се чувствате в безопасност, той е на върха на щастието. Ако малките момиченца мечтаят да бъдат принцеси, то момченцата мечтаят да бъдат принцовете герои. Възможността да бъде достатъчно силен, за да пази своята жена, ласкае мъжа.

6. Изненадайте го със спонтанен секс
Повечето жени си представят първата интимна вече с шампанско, ягоди и вана. Мъжете пък поголовно мечтаят за спонтатен, разюздан секс, в който вие да бъдете водещата – в кухнята, в асансьора или пък в колата.

7. Интересувайте се от неговите проблеми
Мъжете обикновено не си признават, когато нещо ги тревожи. Таят проблемите в себе си, защото като цяло от тях се очаква да са силни, независимо какво се случва. Но всъщност тайно мечтаят за задушевен разговор с интелигентна жена. Не много често обаче, защото се губи тръпката. Просто се опитайте да хванете момента.

8. Споделете му тайните си
Като му се доверявате, вие го допускате до своя най-съкровен вътрешен свят. Бъдете сигурни, че той го оценява.

9. Гответе му
Не става дума постоянно да се въртите около печката. Мъжете почти никога не търсят прислужница, те искат грижовна, но красива и стилна жена. С готварска престилка и олио до лактите само актрисите във филмите изглеждат секси. Безспорен факт е, че любовта на мъжа минава през стомаха. И след като сме открили тази истина, защо да не се възползваме от нея?

10. Направете му стриптийз
След точка първа – Облечи се за него, няма как да не сдедва и тази – Съблечи се за него.