.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

10 неща, които имат по-голямо значение за нея от размера на пениса ти

btv.bg | преди 4 години
мъж, панталон, отслабване, диета, thinkstock
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Какво е това, което ще я направи щастлива и не се крие в гащите ти?

Има ли значение размерът? Има! За някои жени размерът на пениса на мъжа има голямо кеф-определящо значение, за други по-малко, за трети – никакво, да го има стига. Това е верният отговор.

Дискусиите по тази тема от години кастрират самочувствието на милиони мъже по света. Размерът и неговата (не)достатъчност са доста субективни единици и тази субективност сее съмнение: дали Моят е достатъчно добър за Нейната? Истината обаче е, че, каквото и значение да отдава една жена на размера на пениса ти, има други неща, други качества, които й влияят повече и които, ако овладееш, ще компенсираш всички недостатъчности, от които (може би, ти така си мислиш, евентуално) страда пенисът ти.

Онлайн проучване сред над 25 500 хетеросексуални мъже, публикувано в Psychology of Human Sexuality, сочи, че 50% от мъжете не са доволни от размера на пениса си. В същото време, същото проучване сред хетеросексуални жени, сочи, че 84% от дамите са доволни от размера на пениса на приятелите си, като 2% посочват, че биха предпочели членът на гаджето да е по-малък. Дали пък всичко не е само в главата ти, горната?

За 10 неща обаче няма лъжа, няма измама и ако си мислиш, че нямат значение за сексуалното предразположение, вдъхновение и удоволствие на една жена, това вече би било пагубно. Дори да си притежател на Перфектния, 10-те качества и умения, изброени в настоящия материал, и по-точно тяхната липса, могат да обърнат каруцата. За да не кажеш, че си измисляме, цитирали сме ти официални проучвания.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?