Забавно е да си свободен – вълнуващи срещи с нови и различни жени, разнообразен секс (ако ти връзва, де), пачанги до зори с момчетата, разполагаш с цялото си време (и заплата), въобще е чудесно да си Ти. Да имаш връзка обаче също може да бъде толкова забавно, ако е с Мечтата. Мечтата е другото име на "правилната жена", а Правилната жена е онази, която отговаря на личните ти критерии, за които дори не се замисляш, когато си с нея, защото тя ги покрива с "Отличен".

Представяме ти 10 неща, които един мъж несъзнателно търси в гаджето си и ти пожелаваме да ги намираш, докато смъртта ви раздели… защото е забавно!

Независимост - Не би се чувствал удобно, ако трябва да си й като бавачка. Приятно е да се чувства добре да споделя неволите си с теб, но е добре да има куража сама да се справя с тях. Ако можеш, ще помагаш, но не можеш да изживееш живота й вместо нея.

Ужасно е да трябва за всичко да я държиш за ръка. Ако тя има интереси и занимания, извън връзката ви, интересът ти да се занимаваш с нея ще е продължителен. Любопитството и желанието й да опитва нови неща за себе си, да се занимава с различни неща без теб я „обновява“, добавя нови и нови неща към личността и ти ще продължиш да искаш да я опознаваш.

Интелект - Интелектът е секси. Сексуалната красавица с перфектното тяло и липса на мозък и въображение ще ти писне, признай си!

Интелигентната жена намира начини да те изненадва и й идва отвътре. Красивият й ум ще ти доставя удоволствие и извън леглото, а кой не иска да изпитва кеф непрекъснато…

Сексуалност  - Супервъзбуждащо е приятелката ти да обича секса, колкото теб. Много е важно обаче да обича секса такъв, какъвто на теб ти харесва т.е. да се радвате на едни и същи неща. Ако и двамата сте склонни да експериментирате заедно, още по-добре. Трябва да можеш да говориш с нея за секс. Комуникацията е ключът към побъркващия оргазъм. Тя може и да не факир в дадена сексуална област, но ти можеш да й помогнеш да стане. Ако си угаждате взаимно в леглото (върху масата, на пода, пред огледалото – все едно къде), ще имате желание да си угаждате взаимно в живота.
Привлича те - Ясно е, че това е задължително условие за едно гадже, но е важно. Готиното гадже иска да изглежда добре не само за теб, а и за себе си. Важно ти е да ти е готино, когато върви до теб по улицата и перфектната приятелка ще е перфектна за теб, ако се грижи за себе си.
Уважава те - Много важен момент! Тя трябва да те уважава, както и ти нея. Чудесното гадже може да те изслуша без да те прекъсва с крясъци дори при най-лютия ви спор. Тя предпочита разногласията на сериозни теми, споровете, скандалите и проблемите ви да си останат в личния ви общ живот, а не да те хули пред приятелките си или да прави намеци, когато сте в компания. Тя опитва да се постави на твоето място, защото ти правиш същото за нея.
Позволява ти да бъдеш мъж - Тя трябва да разбира, че мъжете и жените са различни и имат различни интереси и не може да очаква да се откажеш от любимите си мъжки занимания с момчетата, само защото тя не може (а и не иска!) да прави тези неща с теб. Ако се опитва да те накара да ядеш ябълка, вместо сандвичи, за закуска, да смениш бирата с вино, заради шкембенцето и да спреш с покер вечерите, ще я намразиш бързо и безвъзвратно, дори и за известно време да не го осъзнаваш.
Не е мрънкало - Няма мъж, който да реагира положително на мрънкането. Необяснимо е как някои жени са се заблудили, че с натякване и мрънкане за едно и също нещо могат да убедят един мъж да направи това, което искат. Добре, де, може и да ти писне и да го направиш в някакъв момент, но фактът, че тя е такава, ще те трови занапред. Перфектното гадже умее да си подбира битките и знае за какво е ОК да „направи проблем“ и за какво е по-добре да не се занимава.
Разбира се с твоите хора - Добрата приятелка има интерес да опознае твоите хора, защото те са важни за теб. Тя е толерантна към всичките им особености и не се тръшка, когато прекарваш време с близките си, дори без нея. Готино е, ако твоите хора също я приемат и харесват.
Обича те - Ако си намерил жена, която обича нещата, които опитваш да прикриеш пред другите хора, пази си я! И ти, както всеки човек на тази планета, имаш своите странности и дразнещи навици, които са побърквали семейството ти, а сега побъркват всички останали, но ако тя наистина те обича, ще ги приема спокойно.
Кара те да искаш да бъдеш по-добър - Да, звучи като нещо, което главният герой би казал на любимата си преди щастливия край на ВСЯКА романтична комедия, но си е самата истина. Ако осъзнаеш, че вече си направил промени в ергенското си жилище така, че да й е удобно на нея, ако вече се замисляш за разходите си, така че да можеш да си позволиш да прекарате един уикенд на мястото, за което тя ти е споменала, между другото, преди 2 месеца, ако осъзнаеш, че грижата за нея е важна част от ежедневието ти, това е любов. Не е нужно тя да казва или прави нещо, ти просто вече така действаш, промененото ти поведение не ти тежи, не те дразни, а напротив - прави те щастлив.