Всички знаем, че пиенетето на течности в големи количества е важна част от всяка диета и хранителен режим. Ако влизате във форма за лятото и искате да подсилите ефекта на диетата си, ето какво можете да пиете, за да отслабнете по-бързо (естествено като изключим водата, която е жизненоважна и без която не можем)...

Нискокалорично прясно мляко
По принцип нискокалоричните напитки влизат в състава на всяка диета, но пиенете на нискокалорично или обезмаслено прясно мляко ще ви доне се дори повече – то помага на мастните клетки, от които искате да се отървете да се топят по-бързо.

Зелен чай
Освен много полезен за организма, зеленият чай е приятна напитка за консумиране дори без захар или други подсладители. Това е важно, защото по този начин ще ви е по-лесно да я интегрирате в режима на хранене. Също може да я пиете топла или студена. Насладете се на благоприятния ефект върху фигурата и антиоксидантите, които ще си набавите чрез зеления чай.

Портокалов сок
Спазването на диета отслабва организма, затова се нуждаем от много витамини. Портокаловият сок е чудесна напитка, която носи свежест и голямо количество витамин С. Най-добрият вариант е да го пиете прясно изцеден у дома. Въздържайте се от опакованите продукти в магазините.

Лимонада
Още витамини можете да си набавите от прясно изцедени лимони. Вместо да ги подслаждате и да слагате захар, разредете ги с газирана вода и отслабвайте здравословно и вкусно.

Кокосова вода
По кокосовата вода са луди всички звезди в Холивуд. Всички я пият за поддържане на форма и ефективно отслабване. Тя съдържа много електролити, което я прави подходяща за пиене след тренировка – дава енергия и свежест. Освен това спомага за засилване ан метаболизма, което допънително ще удари едно рамо при свалянето на килограмите.