Обикновено през първите дни на януари най-силно се забелязват калорийните прегрешения от последните месеци. По правило тогава изведнъж установявате, че сме качили килограми и не можем да носим любимите си дрехи.

Отслабването е сред най-разпространените "добрите новогодишни намерения" сред съвременните жени. Много опити обаче приключват безуспешно, защото всички желаем да отслабнем твърде бързо.

Драстичните промени в начина на хранене отключват дискомфорт и стрес в тялото, а в моменти на слабост и разочарование сме склонни да се откажем от добрите си намерения, свързани с "трайно и здравословно отслабване".

Да, но с един реалистичен план за отслабване обаче, чийто резултати не се определят от късмета, можем да постигнем чудесни резултати. Следва основните правила и съвети за правилно и дълготрайно отслабване, което по никакъв начин не вреди на организма и здравето.

#Поставете си реалистични цели
Преустановеният начин на хранене не може да се промени веднага и изведнъж. Красивата и хармонична фигура е постижима с редовни грижи и постоянство, а не с радикални и епизодични мерки.

Идеята за "влизането във форма" като крайна и изтощителна мярка е неефективна.

Драстичните диети не работят, защото са прекалено оскъдни и не са съобразени с индивидуалните вкусови предпочитания и хранителни нужди. Постепенното налагане и самовъзпитание за здравословно хранене ще подобри значително успеха от отслабването. Отслабвайте без стрес и без да изтезавате собственото си тяло. Грижете се отговорно за своята фигура.

#Добрата новина
Всеки от нас е само по себе си уникален. Тялото му може да бъде пробудено, а силуетът изваян с ефективна подкрепа, каквато е добавката за отслабване Формолайн L112. Можете да разчитате на натуралната добавка за отслабване във всяка фаза от вашата лична програма за редуциране на теглото.

#Ежедневно умно улавяне на калориите от мазнини
Когато въведем промени в хранителния си режим имаме право да прибегнем към т.нар. „диетични помощници”, които да ни осигурят добри резултати и допълнителна полза за здравето.

Продуктът Формолайн L112 е съюзникът ни в борбата с килограмите. С него можем да отслабнем здравословно и с наслада.

Принципът на действие на „фет блокерите“ е прост: веществото L112 глюкозамин, което е извлечено от черупките на ракообразни, привлича като магнит хранителните мазнини в стомаха и червата и предотвратява усвояването им.

Така ден след ден можем да редуцираме калориите и да отслабваме постепенно без да променяме драстично начина си на хранене.

Натуралните таблетки действат в три направления: подпомагат трайно редуцирането на наднорменото тегло, предотвратяват абсорбцията на лошия холестерол, приеман с храната и контролират телесното тегло след отслабване.

За резултатно и трайно намаляване на телесното тегло се препоръчват 2 таблетки 2 пъти дневно по време на двете най-богати на мазнини хранения. Може да се приема както в подкрепа на различни хранителни режими, така и за поддържане на постигнатите резултати. Подходящ е и за еднократен прием в непредвидени моментни изкушения от богати на мазнини ястия - особено сега около предстоящите изобилни на вкусотии празнични трапези.

Препоръчва се и за диабетно болни, тъй като в състава му няма усвоими въглехидрати, глутен и холестерол.

С Формолайн L112 ще можете да се наслаждавате истински на храната и едновременно с това да свалите излишните килограми. Започнете навреме и не се отказвайте.

Добавката е с напълно естествен произход и с доказано действие, базирано на дългогодишни клинични проучвания. Лидер е на немския пазар от 13 години и носител на наградата "Продукт за отслабване на годината" за 2013 год. в Германия. Може да откриете Формолайн L112 свободно в аптеките.

За повече информация посетете formoline.bg

В тази връзка се допитахме до Д-р Mарин Mухтаров, гастроентерoлог, който ни обясни трите основни стълба на отслабването.

 

Снимка: VEDRA International

"Диетите често не водят до желаното редуциране на теглото, тъй като хората погрешно възприемат идеята за влизането във форма като бърза и агресивна мярка. Те считат, че диетата е временен, еднократен акт, след коeто се връщат към старите си хранителни навици и обичайно се сдобиват с повече килограми. Освен това много диети не работят, тъй като са прекалено оскъдни и не са съобразени с индивидуалните вкусови предпочитания.

Три са основните стълба на отслабването, които трябва да следвате, за да постигнете трайни резултати без да си причинявате дискомфорт. #Първият стълб е диетично хранене, което трябва да бъде редовно и то не означава гладуване. Важно е да не се пропуска основно хранене, порциите трябва да са малки, да няма бързи захари, тлъсти храни и други висококалорични продукти. Важно е да се храните редовно, а порциите да бъдат разпределени от 3 до 5 пъти на ден. Всъщност е необходимо да си създадете нови хранителни навици, които да спазвате завинаги.

#Вторият стълб е физическата активност. Не е необходимо да се опитвате да постигнете олимпийски резултати. Разбира се, ако нямате сериозни здравословни проблеми, спортуването е добър метод за сваляне на килограми. Възможно е обаче само да увеличите двигателната активност – например да ходите всеки ден повече от предишния. Изборът е доста голям – може да се откажете от асансьорите, да слизате от автобуса на по-отдалечена спирка от дома или работното място, да излизате на кратки излети извън населеното място в почивните дни, да ходите на пазар пеша.

Хапчето е #третият стълб. То работи с диетичното хранене и физическата активност, самостоятелно не може да доведе до желания ефект, но е голям помощник в моменти, когато не може да устоим на кулинарните изкушения.

Препоръчително е, разбира се, да се информирате за продуктите и да говорите с лекар. В по-малките градове е почти невъзможна консултация с диетолог и може да се обърнете към вашия общопрактикуващ лекар. В аптеките има различи продукти за отслабване. Част от тях са медицински изделия – това означава, че са преминали специална регистрация след клинични изследвания и производителите им гарантират качеството във всяка партида.

Едно от тях съдържа водноразтворими фибри, които са извлечени от черупки на ракообразни. Активното вещество е наречено полиглюкозамин L112. Активната съставка е включена в продукта Формолайн L112 – известен на немския пазар повече от 10 години.

Разбира се, ако сте със сериозно затлъстяване и имате придружаващи заболявания, трябва задължително да се консултирате със съответните специалисти."