Хората, които обичат ягоди, са весели, приветливи и умеят лесно да общуват с непознати. Обичат красивите вещи и имат индивидуален стил. Такива хора не познават завистта и не се ядосват лесно. Често ревнуват. Доверяват се много на своите предчувствия.  

Пъпешът е любим плод на смелите хора. Те са индивидуалисти и трудно се влияят от чуждото мнение. Именно затова често те стават началници и заемат мениджърски позиции. Целеустремени са и винаги осъществяват идеите си. По душа са щедри и великодушни. Обичат да пътешестват.

Кайсиите са любими плодове на свободолюбивите и добри по душа хора. Често, защитавайки личното си пространство, те могат да дадат отпор на всеки, който посяга върху него. Такива хора лесно печелят доверието на околните, творчески личности са, пишат стихове, разкази или рисуват. Общителни и дружелюбни са, но имат състояния, при които допускат до себе си само най-близките.

Любителите на мандарини са лекомислени и понякога крайни в решенията и думите си. Често са душата на компанията и приятелите им винаги се забавляват с тях, когато са заедно. Отнасят се малко несериозно към семейните и домашни задължения.

Хората, които обичат дините, не се оплакват от живота. Обичат да дават съвети и да напътстват познатите си. Често съветите са непоискани, но това не пречи на решимостта на хората да ги дават. Кариеристи са и могат да направят компромис дори с основните си принципи в името на професионалната реализация.

Любителите на мангото са консервативни и обичат да контролират ситуации, в които на околните им хрумват по-нестандартни идеи. Такива хора се радват повече на самия процес на осъществяване на нещо, отколкото от крайния резултат. Те са силни и в обществото, и на работа. Комуникацията им в интимен план обаче не върви толкова лесно.

Гроздето е любим плод на общителните хора. Те са популярни и харизматични личности, които умеят да се наслаждават на всеки ден от живота си. Независимо от възрастта си, те са деца по душа, обичат малките изненади и невинните шеги. Препоръчително е партньорът на такива хора да е търпелив и да проявява голяма доза разбиране.

Любителите на кокосови орехи са съзерцателни и замислени хора. Обичат да седят на тихо и да наблюдават какво става около тях. Наслаждават се с всичките си сетива на комуникацията с различните по характер хора. Проницателни и съобразителни са. Винаги са на висота, особено в работата си.

Хората, за кояито ябълката е любим плод, са екстравагантни и импулсивни. Добри ръководители са и умеят да вземат решения във всякакви ситуации. Обичат пътешествията. Пълни са с ентусиазъм и енергия за живот.

Любителите на кивито са най-големите оптимисти. С тях винаги е весело. Те са верни приятели, които винаги ще се притекат на помощ, ако има нужда. Уверени са в себе си и във възможностите си. С тях никога не е скучно. Във всеки един момент те могат да измислят нещо забавно.

Сливата е любим плод на тактичните хора. Те не търпят критика по свой адрес. Здраво стъпили са на земята, но в мечтите си са много смели. Често стават меланхолични, но умеят да използват това си състояние, за да творят.

Грейпфрутът е любим плод на топлите по сърце хора. Те обичат свежестта, свободата, вятъра. Държат на вниманието на околните. Екстравагантността им често минава границите на нормалното и на обществените порядки. Но това ни най-малко не ги вълнува. Ако някой се опитва да ги критикува, те винаги ще намерят начин да се защитят.

Любителите на череши са нежни, добросърдечни и вежливи личности. Те са винаги искрени в чувствата си. Заради доброто и щастието на приятелите си са готови на всичко. Обичат да слушат и да разказват вицове, но мразят интригите и клюките. В любовните си отношения приличат на деца – наивни са и трепетно изживяват всяко ново чувство.

Хората, на които любимият плод е крушата, винаги решават правилно с проблемите си. Непостоянни са и не винаги завършват започнатото. Чувствителни са и лесно се ядосват. Дружелюбни са като цяло, но приятелствата с някои хора трудно им се получават.

Тези, които обичат ананаси, бързо вземат решения и също толкова бързо действат. Смело приемат всяка промяна, особено ако е в техен интерес. Имат изключителни организаторски способности. Искрени и честни са. Приятелите им остават таквива за цял живот. Надеждни партньори са и в интимен, и в работен план.

Ако обичате банани, тогава сигурно откликвате на всеки призив за помощ от страна на приятелите ви. Такива хора често са малко уверени в себе си. Лесно раними. Взаимоотношенията с приятелите им винаги са хармонични и трудно може да възникне конфликтна ситуация.

Любителите на портокали са търпеливи и имат силна воля. Работят, без да бързат, но дори и тежката работа не може да ги изплаши. Надеждни са и заслужават доверието на приятелите си. Често се ръководят не от разума, а от чувствата. Когато обичат, е с цялото си сърце. Мразят конфликтите.