Добра новина за хората, които обичат да си похапват - оказва се, че има храни, от които не само не се пълнее, ами се отслабва.

Грейпфрутът, канелата и пикантната кухня спомагат за изгарянето на мазнините и влияят добре при диети.

Подобно е действието и на зеления чай - доказано е, че ако изпиете 5 чаши за ден ще изгорите 70-80 калории.

В борбата с килограмите обаче грейпфрутът е над останалите - половин плод и 150 милилитра сок от него може да намали теглото ви за 2 седмици средно с 2 килограма.

Това  обаче е възможно ако се храните здравословно – опитвайте се да закусвате задължително, не гладувайте цял ден и не се тъпчете един път дневно, особено вечер.

Ако хапвате и пържени храни, ефектът съвсем няма да го има. Ако страдате от стомах, грейпфрутът не е вашето средство за отслабване. Също така имайте предвид, че сокът от грейпфрут влия на свойствата на определени лекарства, така че не го взимайте заедно с медикаменти.

Месото също може да помага в борбата с килограмите. Особено пилешкото, пуешкото и рибата. Това са чудесни източници на протеини. Тлъстото свинско не e за предпочитане.

Добре де, може една пържола седмично. Ние сме против крайните ограничения! В крайна сметка трябва да ни е хубаво, а какво по-голямо удоволствие от храната.

 

.