Носителката на Оскар Хилари Суонк признава, че и е било ужасно трудно да качи 7 килограма за ролята й във филма „Conviction”.

36-годишната актриса е известна със своя стриктен хранителен и спортен режим и за нея определено е било истинско мъчение да натрупа килограми.

Хилари трябвало да е по-тежка за ролята в последния си филм, който все пак е по действителен случай. Тя признава, че за да постигне подобен резултат е трябвало напълно да наруши своя „здравословен” начин на живот.

Брюнетката, която играе Бети Ан-Уотърс, самотна жена, която въпреки, че не е успяла да завърши гимназия, намира начин да запише право и по този начин да помогне на брат си Кенет, който е нечестно обвинен в убийство, каза:

„ Винаги си имала проблем с качването на килограми и за тази роля направо се измъчих. Героинята ми е самотна майка, която няма възможността да подържа добра фигура.

Лично аз изпитвам нужда да тренирам доста често. Обикновено ям, докато не се почувствам сита. По време на снимките на този филм обаче, трябваше да ям двойно повече. Дори, когато бях напълно сита, ядях още и още. Трябваше, за да кача нужните килограми.

Но в един момент спрях. Това е независим филм с малък бюджет. Снимките продължават с дни, часове наред. Няма време за тренировки. Затова просто спрях
.”

Имайки предвид колко слаба и фина е Хилари Суонк можем истински да й се възхитим за проявената воля и характер.

Сигурни сме, че ще свалиш доста бързо килограмите Хилари и отново ще си в блестяща форма.