Искате ли заедно да се научим как да превръщаме обикновени предмети в необикновена коледна украса? Защото магията на Коледа може да се съдържа и в това да превърнем електрическа крушка в снежен човек, ненужни копчета във венци, а стари хартии в гирлянди.

В навечерието на Коледа, когато всички се впускаме в трескави покупки на лъскава украса, ние те призоваваме - помисли за природата и чистотата на България! Ние няма да изхвърлим празните пластмасови бутилки от вода - ще ги превърнем в светещи фенери! Ние няма да изхвърлим непотребната офис хартия, ще направим коледни ангели и звезди!



Включи се и ти! Не изхвърляй!

Не изхвърляй непотребните вещи, украси дома, офиса и bTV. Нека заедно да украсим любимото ни място! С изработените от вас коледни сувенири ние ще поздравим нашите партньори, приятели, ще украсим студията на любимите ви предавания!

До 15 декември очакваме вашите коледни изненади на адрес: София 1463, пл. "България" 1, НДК - административна сграда, bTV Media Group, ет. 5

Сподели коледните си идеи и във Фейсбук страницата на кампаният - http://www.facebook.com/#!/daizchistim. Всички красиви предмети ще бъдат подредени в специална празнична онлайн галерия.

Разбира се, ще има и награди - първите 300, изпратили рециклирани декорации и подаръци, ще получат подарък със знака на кампанията.

Вдъхновение в неограничени дози може да черпите от нашата рубрика сРъчно.

Да развихрим въображението си и да прекараме една различна и ЧИСТ-ита Коледа.

Защото заедно можем да изчистим България за един ден!