Бръчки, увиснала кожа, скованост и болка в ставите... всичко това е продиктувано от понижения с възрастта синтез на колаген и хиалуронова киселина. Като най-разпространеният белтък в човешкото тяло, колагенът изгражда съединителната тъкан и отговаря за нормалното състояние на кожната структура, сухожилията, ставния хрущял, органите, костите и др. Колагенът е „слепващият” клетъчните елементи компонент и колкото по-голям е недостигът му в тялото, толкова по-„увиснали” и „изкривени” ставаме. Нашите тела произвеждат колаген в основния слой на дермата.

Нека си представим, че колагенът е матрак, а нашата външна обвивка – епидермисът – чаршаф. Когато колагенът („матракът”), започне да се разрушава, се нарушава целостта и на нашата обвивка – кожата ни („чаршафа”). Тези негативни процеси могат да бъдат забавени само и еднствено с допълнителен прием на колаген и хиалуронова киселина.

Но не какъв да е колаген, а истински, качествен, натурален, напълно усвояващ се колаген, чието действие е доказано през годините.

Единствено Хидраплениш покрива тези високи изисквания – продуктът с единствената по рода си с научно-патентована формула, наречена BioCell колаген®

Ефикасността и безопасността на Хидраплениш (BioCell колаген®) в поддържането на здрави стави и красива кожа, са доказани при повече от 20 независими клинични проучвания!

Съставът на Хидраплениш (BioCell колаген®) представлява биологично-активна матрица, предоставяща няколкостепенна защита за ставите и кожата. Продуктът съчетава хидролизиран колаген с ниско молекулно тегло, ниско молекулярна хиалуронова киселина и хондроитин сулфат.

Патентованата BioCell Collagentm технология отличава Хидраплениш от всички останали продукти със съдържание на колаген и хиалуронова киселина. Действието на продукта е оценено в множество рандомизирани, двойно-слепи, плацебо-контролирани проучвания върху хора. Всички те са проведени в съответствие с добрата клинична практика и доказват, че приемът на Хидраплениш води до значително подобрение в състоянието на ставите, кожата, косата и ноктите.

Едно от изследванията, проведени върху действието на Хидраплениш (BioCell колаген®), показва удивителни резултати!

В него участват 16 пациенти с болки и дискомфорт в ставите, които в продължение на 8 седмици трябвало да приемат по 2 g Хидраплениш (BioCell колаген®) дневно. В края на терапията се оказва, че състоянието на участниците се подобрило с цели 40%!

Клинично доказано е още, че Хидраплениш (BioCell колаген®) дава удивителни резултати и върху кожата само след 12-седмичен прием. Установено е, че приемът от 1000 mg Хидраплениш (BioCell колаген®) дневно, води до значително редуциране на бръчките и фините линии, като заедно с това кожата бива хидратирана в дълбочина.

Съставът на Хидраплениш (BioCell колаген®) е изцяло натурален и не носи риск от странични ефекти. Клиничните данни за безопасността и ефективността на Хидраплениш са изнесени в различни медицински издания, едно от които е и Journal Of Food And Chemical Toxicology.

Формулата на Хидраплениш (BioCell колаген®) използва колаген тип II, извлечен от хрущял от гръдна кост на пиле. Хрущялът е много чист източник, освободен от кръв, за разлика от други животински части, от които се извличат колаген тип I и III. Това е много важно, тъй като редица заболявания, бактерии, вируси, приемани стероиди или антибиотици минават именно през кръвта. Колаген тип II се намира предимно в хрущяла, където естествено съжителства с хиалуронова киселина и хондроитин сулфат, в чиста среда без кръв. BioCell Колаген® е произведен по специална, патентована технология, която подлага пилешкия гръден хрущял на филтриране, пречистване, концентриране, хидролиза и стерилизация. Всичко това - с цел осигуряване на 100% качество и безопасност.

Хидраплениш (BioCell колаген®):

• Укрепва хрущяла и ставните структури
• Подпомага смазването на ставите
• Връща комфорта при движение
• Осигурява всички абсолютно необходими вещества, които подобряват състоянието при различни увреждания на хрущяла.
• Увеличава нивата на хиалуронова киселина около 60 пъти.
• Намалява сухотата и лющенето на кожата.
• Хидратира кожата в дълбочина.
• Редуцира бръчките и фините линии.
• Подпомага производството на кератин, следствие на което се подобрява състоянието на косата

Хидраплениш (BioCell колаген®) притежава статут GRAS, според който производствените процеси са в съответствие с добрата производствена практика (GMP – Good Manifacturing Practices).

Хидраплениш (BioCell колаген®) се използва от милиони хора по свет още от 1997 г.

Хидраплениш (BioCell колаген®) е продукт на Nature’s Way, USA – лидерът в производството на здравословни продукти. Хидраплениш (BioCell колаген®) се предлага в аптеките!

Научи повече за Хидраплениш (BioCell колаген®) тук

Виж клиничните проучвания тук