Какво обичат да си похапват звездите, когато огладнеят - шоколад и пица, или смути и твърдо сварено яйце? Вижте:

Дженифър Анистън

Дженифър Анистън се придържа към простичките храни и обича да хапва твърдо сварени яйца. Те са чудесен източник на протеини. В едно яйце се съдържат 7 грама висококачествени протеини и хранителни вещества, като витамин D например, който се намира в жълтъка.

Хилари Дъф


Актрисата от „Деца на килограм“ обича плодове, а най-любима й е динята с лайм, поръсена с мексиканската подправка tajin. Тя представлява микс от чили, сол и дехидратиран сок от лайм. Звучи странно, но вероятно е вкусно, а най-важното е, че е здравословно.

Ким Кардашиян Уест


След втората бременност Ким бързо възвърна формата си и предполагаме, че в менюто й влизат предимно здравословни комбинации. Любимата й е половин ябълка с 50 грама чедър. Количеството не е голямо, но е достатъчно за тялото да се зареди с фибри, антиоксиданти и протеини, които подпомагат метаболизма и регулират нивата на кръвна захар в организма.

Джесика Алба


Бременната с третото си дете актриса от „Град на греха“ си умира за японска храна, но любимата й комбинация са пуканки с хималайска сол и кокосово масло. Предполагаме, че са домашно приготвени, за да се избегне наличието на консерванти и оцветители. Така направени те могат да са здравословен източник на антиоксиданти и фибри.

Джена Дюан-Тейтъм

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Сексапилната съпруга на още по-сексапилния актьор Чанинг Тейтъм се придържа изцяло към здравословното начало. Любими са й смутитата и по-конкретно плодово смути с ябълка, банан, малини, боровинки и вода. Това е най-прекият път тялото ни да си набави така ценните витамини и антиоксиданти.