.
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

10 правила за поддържане на перфектното тегло

LadyZone.bg | преди 2 години
2110824793.jpg
След ожесточена борба с излишните килограми, ни се иска да запазим и поддържаме новото тегло, за да се чувстваме добре в кожата си и удовлетворени от личното ни постижение. Ето как

Когато се храним е редно да дъвчем всяка хапка поне 25 пъти. По този начин улесняваме храносмилането и не само... наслаждаваме се повече на храната.

Когато ни предстои събитие, където ще има изобилие от кулинарни изкушения, хубаво е да изядем едно или две твърдо сварени яйца преди да тръгнем. Те ще ни заситят и по-лесно ще устоим на примамващите вкусотии.

Поне едно от дневните ни ястие трябва да се състои предимно от сурови зеленчуци. Колкото повече избягваме добавените сосове, толкова по-добре.

Обичаме хляб, особено когато е прясно изпечен и излиза от фурната. Ах, този аромат. Всички знаем, че не е диетично да се яде хляб, но ако наистина искаме, защото да не си отрежем една прозрачна филийка?! Но само толкова.

За да поддържаме тялото си здраво, запазвайки идеалното тегло е препоръчително да ядем веднъж седмично варен ориз, без никакви мазнини.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?