Дойде време да помислим какво ще поставим под Коледната елха като подарък за нашите любими хора. Като човек, който много обича белите спортове, ще споделя своите идеи за "здравословни” коледни подаръци.

Който кара борд, ски или се пързаля на кънки, от личен опит знае, че наистина по-рядко боледува.  Предизвикателството на минусовите температури дори не го смущава. Няма по-хубава руменина на лицето от тази след спортен ден през зимата.
Заради удоволствието, което не само закалява, но и скъсява дистанцията между родителите и децата в тинейджърска възраст, моето практично предложение е

да подновите екипа за зимен спорт като подарък за Коледа.

Децата бързо ги израстват, а и карат по-лудо и свободно от нас. Затова не бива да сравняваме нашите запазени екипи с техните.

Добър подарък ще бъде нов борд, нови кънки, ски или шейна.

Зимните очила, нова каска или ръкавици

с протектори, които предпазват китките при пързалянето с борд, са достатъчно ценен коледен подарък.

Оборудване за спорт през зимата от най-малка възраст е инвестиция в здравето на децата. 

Веднъж изграден, навикът за практикуване на бели спортове, остава удоволствие за цял живот. Поставете началото на зимни ваканции, наситени с емоционални мигове.

Когато родители и деца имат общи хобита, тяхното общуване по-трудно ще бъде застрашено от криза. Уверявам ви, че няма по-добро закаляване и укрепване на имунната система от ваканция, прекарана на пистите през зимата.