.
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Цветотерапия срещу стрес

| преди 6 години
Цветотерапия срещу стрес
Цветно настроение за ежедневие без стрес

Убедени сме, че скоро месец юли ще ни донесе хубаво, слънчево и дори горещо време. А какво ще ни донесат горещините? Според специалисти – стрес. Целта им не е да ни стряскат, а да предложат лесен и веселяшки начин да се справим с него, а именно носенето на дрехи в ярки цветове.

 

Светлите дрехи и тези в шарена гама ни помагат да преодолеем депресията през топлите месеци. Важно е да пием и много вода, за да не прегреем, съветват експерти. Тропическата жега ни кара да се чувстваме уморени и се характеризира със слабост, физическа и умствена умора, намалена енергия потенциал, съобщава БГНЕС.

 

Като предпазна мярка лекарите препоръчват да облечем зелено, което стимулира нервните окончания и ни поддържа в тонус. Ретината се стимулира и с други ярки цветове, които е добре да носим през лятото, защото не привличат слънчевите лъчи и намаляват стреса.

 

Ами, какво чакаме?Това е един чудесен повод да отскочим до някой мол и да се сдобием с настроение срещу депресия.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?