Хубаво е да е лято. Това твърдение никой не би оспорил. По-важното е да си намерим причини да обичаме и зимата, а според нас такива има. Само трябва да се огледаме около нас… Сигурни сме, че бихте намерили 1000 причини да мразите студеното време, но ние си намерихме цели 14, заради които да го обичаме.

1. Имаме си оправдание, за да се гушкаме цял ден с любимия (за да ни е топличко).

2. Можем да си устроим бой с възглавници, ей така просто, за да се стоплим.

3. Можем да се оправдаваме със студеното време за всичко – лошото ни настроение и тъжните ни мисли.

4. Може цял ден да гледаме филми, без да има нужда да чистим, готвим и перем,  и никой не може да ни каже копче (нали извън завивката е студено).

5. Най-добре се наслаждаваме и оценяваме целебните и сгряващи свойства на хубавия чай и топлата супичка, когато е студено.

6. Спа процедура с легенче и  топла вода, в която сме разтворили сол, си правим само, когато ни е студено на крачетата.

7. Общо взето няма значение дали сте малки или големи – всички еднакво се радват на снега. Можете спокойно да се повъргаляте, без някой да ви помисли за откачалка.

8. Навън е студено, мокро и кално, но вкъщи е най-приятното местенце на света – топло, сухо и чисто. В такива момента оценяваме какъв уют ни дава домът.

9. Можете да запалите камината – още едно допълнение към уюта вкъщи.

10. Има ли по-добро изживяване от секс с любимия пред камината, докато навън вали, студено е и духа?

11. Можем да си направим снежен човек на терасата. И да му сложим морков за носле и камъни за усмивка. През лятото не можем да правим такива неща, нали?

12. А ледените пързалки къде ги забравихме? Там също се веселят малки и големи.

13. За почитателите на зимните спортове – сноуборд и ски можем да караме само когато навън е студено и има сняг. Това е още една причина да обичаме зимното време.

14. Зимата е добра причина да извадите шаловете и ръкавичките,които баба ви е изплела. А плетивото, и особено домашното е много модерно тази зима.