В началото на месец декември, Коледната еуфория е неминуема, а приготовленията, които придружават празниците могат да ни натоварят повече от очакваното. Затова сме приготвили няколко идеи, които ще ви улеснят при украсяването на вашия дом. За елхата няма да отворим и дума – на фокус са стилните декорации, които ще предадат на дома ви завършено празничен вид. Ето ги и тях!

Запомнете – всичко е в детайлите. Улеснете си живота и заложете на свещи. Много свещи. Малки, големи, бели, червени – няма никакво значение. Ще видите, че коледното настроение моментално ще се появи в дома ви.

Снимка: Pinterest.com

Не пропускайте да изненадате гостите си с тематично аранжирана маса.

Снимка: Pinterest.com

Повикайте коледната радост с бял маркер за стъкло. С негова помощ можете да украсите прозорците си със забавни лозунги или с няколко снежинки.

Снимка: Pinterest.com

Не пропускайте детската стая. Зарадвайте малчуганите с лампички или венец – всяка допълнителна украса и Коледна играчка внася радост и вълшебство в съзнанието на децата. 

Снимка: Pinterest.com

Декорирайки дома си, пропускаме коридорите. Съветваме ви да окачите хартиени снежинки или коледни лампички – така домът ви ще заблести.

Снимка: Pinterest.com

За да пренесете празничната атмосфера и в кухнята, добавете нещо малко, но привличащо вниманието. Една миниатюрна елхичка на прозореца със сигурност щесвръши работа.

Снимка: Pinterest.com

Както казахме, всичко е в детайлите – коледните играчки не са предназначени само за елхата. Проявете креативност и превърнете дома в истинска коледна приказка.

Снимка: Pinterest.com