В представите ни известните мами винаги са заобиколени от поне три гледачки, като едната й подава бутилката с млякото, втората й слага възглавничка под краката, а третата приготвя чисти дрехи и сух памперс и е в пълна бойна готовност да ги смени. Истината е, че колкото и помощници да има една жена, тя си остава единствената майка на бебето, защото топлината и любовта, която тя може да дари, не могат да се наемат и купят с пари.

Ето затова обичаме Джесика Алба, която следим изкъсо в социалните мрежи, още повече след като стана майка за трети път – защото е избрала да кърми сина си и защото ни прави съпричастни към този съкровен за нея момент, защото не се притеснява да покаже бебето и защото по всичко изглежда, че се справя повече от чудесно сама.

Още в деня след раждането (31 декевмри 2017 г.) актрисата сподели сладка снимка на новородения Хейс Алба Уорън.

Джесика изобщо не се притеснява да покаже колко естествено и красиво всъщност е кърменето.

И като всяка майка, която няма време, но иска да изглежда добре, актрисата залага на бързи неща, като 10-минутната маска за лице. Повече време няма...

Какво би правила, докато бебчето спи между кърменията и смяната на памперси? Разбира се, ще се зарибиш по някой готин сериал, защото е тихо занимание, с което няма да пречиш на мъника, а ти самата също ще релаксираш.