Лошия не го харесват много. Но пък всички обичат героите. Това никой не разбира по-добре от Разбивачът Ралф. Кой е той ли? Ралф е Лошият във видеоиграта „Майстор Феликс”. Проблемът е, че той иска повече от всичко на света да бъде всеобщ любимец като героя Феликс. Когато се появява нова игра, добрият злодей я приема като своя пропуск към героизма и щастието. Той се промъква в играта с простичкия план да спечели медал. Хаосът обаче го следва, където и да отиде... Без да иска, Ралф освобождава смъртоносен враг, който заплашва да унищожи света на компютърните игри. Сега пред него стои голямо предизвикателството: да повярва в себе си и в способността си да бъде герой, преди надписа „Край на играта” да надвисне над всички обитатели в света на игрите! Дали ще се справи? Децата ще научат, ако гледат „Разбивачът Ралф”, най-новия анимационен филм на „Дисни”. С приключенията на добрия злодей те ще се запознаят и от три чудесни книги на издателство „Егмонт България”. Това са илюстрованата книга „Разбивачът Ралф”, най-новото попълнение в поредицата „Чародейства”, занимателната книга с лепенки „В света на игрите” и рисувателната книга „Добрият злодей”. 



От книгата „Разбивачът Ралф” малчуганите ще се запознаят с историята на Ралф, благодарение на увлекателния текст и пъстрите илюстрации. Те ще имат възможност да се връщат към нея отново и отново и да се забавляват с часове. Благодарение на занимателната книга с лепенки „В света на игрите” те ще могат да придружат Ралф в приключенията му в света на видео игрите. Как ли? Ами като решат забавните загадки и оцветят страхотните илюстрации от страниците на изданието. Да не забравяме за рисувателната книга „Добрият злодей”, която със сигурност ще ги увлече да извадят цветните си моливи и да помогнат на добряка да се превърне в героя, който мечтае да бъде.



И трите книги за Разбивача Ралф може да откриете от понеделник (14.01) в книжарниците. Изданията може да поръчате и онлайн чрез сайта на издателство „Егмонт България”. Не се колебайте и зарадвайте детето с тях, подарете му безброй часове, изпълнени със забава.