Дойде и отмина и… вторият ми рожден ден!

На фона на големите социални вълнения и обществени събития, медиите не успяха да отразят това значително, поне за мен, преживяване. Но... макар и скромно и в тесен кръг от близки и приятели, по-точно – приятелки, успяхме почти три дни да се повеселим и да отпразнуваме този наистина знаменателен момент от моя живот – втория ми рожден ден.

За да съм искрен към вас, обаче,

ще ви призная нещо, което, по моя преценка, отдавам на купонджийския си дух – гостите ми не бяха чак толкова, колкото ми се искаше да бъдат… Но пък… веселието беше обагрено с много балони, фойерверки, лакомства, торта и… танци, разбира се! И най-важното – три сияещи като звезди госпожички украсиха и удостоиха с бляскавото си присъствие моя празник.

Най-малката дама, с красивото благозвучно име Калина,

напомняше на срамежлива малка сърничка. Въпреки че е на прага на прохождането си, точно на нея имах честта и удоволствието да дам няколко урока по езда, като й предоставих вече обяздения си огнен мустанг. То и така е името му де... Огньо.

Другата ми приятелка – кокетната и слънчева Киара,

ви представих неотдавана като моя първа парньорка в танците. Този път, обаче, двамата с нея не се въздържахме и демонстрирахме пред многолюдието от мами вече усъвършенстваните си стъпки от любимия ни джайв!

Третата дама – къдравата и пухкава Вероника,

ми направи силно впечатлени не само с красотата си, но и с апетита си. Едвам опазих тортата... Много е капризна и може би, защото не беше гримирана, не пожела да застане пред фотообектива ми. Затова пък, на вниманието ви предлагам това, което успяхме да запечатаме от този скромен, но незабравим и прекрасен ден!

В очакване на гостенките ми с почти карнавално настроение :)

 

Тортените фойерверки поставиха началото на купона!!! :)

 

Ето ги и тях – две от трите грации :)

 

Калина убедително се кокори и не на шега позира, фукайки се какво ми е подарила :)

 

Момент от първата езда на младата жокейка и – забележете – моя възпитаничка!

 

Не си мислете, че съм толкова сериозен, колкото изглеждам. Цветето е достатъчно слънчево и засмяно, за да издаде истинското ми настроение! :)

 

Ваш Мишо,
Навършил цели две години!
  :)