Днес се събудих както винаги бодър, гладен и изпълнен с вдъхновение и надежа за поредния прекрасен ден. Очакванията ми бяха възнаградени. Най-напред

първите слънчеви лъчи

палаво ме погъделичкаха по нослето, закачливо подканвайки ме за сутрешната ми разходка.

В парка пък се сприятелих

с един много чаровен, пухкав и, както констатирах по-късно, изключително мъдър санбернар.

След като се прибрах поуморен,

но освежен, мама ме изненада с любимото ми бананово пюренце с още по-вълшебен вкус и аромат. Като убеден гурман веднага усетих вкуса на прибавените и сполучливо съчетани с банана ябълки и извара. За плътност бяха добавили и мааалко оризче. Много екзотично и ободряващо.

Но голямата изненада

дойде от един великолепен, шарен, на пипане мек, и издаващ всевъзможни звуци и мелодии, подарък. В края на краищата, оказа се, че представлява голямо цвете с кацнала на върха му пееща пчеличка. При докосване всяко едно от петте листа ми отговаря с весела мелодийка.

Подаръкът прилича на празнична торта

За съжаление, засега още не съм опитвал торта, но това не ми пречи да знам как изглежда, как ухае и колко е сладка. Защо торта ли? Ами, заради празника – LadyZone навърши една годинка! И аз, като първото бебе и почти връстник на дамския сайт, бях подобаващо включен в кръга на лицата, които заслужават поздравления и малко по-специално внимание.

Може да бъдете убедени, мили мами, че скромното ми участие ще продължи с пълна сила и занапред –

разнообразно, надявам се забавно, откровено и, най-важното, полезно

А като един голям малък кавалер поднасям сърдечните си поздравления и целувки на всички прелестни дами – създателки и читателки на LadyZone.

С празнично настроение,

Ваш Мишо :)