Камбанка и неините приятелки феи се завърнаха за нови анимационни приключения в кината този май! Все още не сте имали възможност да гледате филма? Научете повече за историята!

Филмът
Запленена от невероятните възможности на Синия прашец, своенравната фея Зарина решава да го открадне. Тя бяга с него и се съюзява с пиратите и техния водач Джеймс, който скоро ще стане известен като Капитан Хук. Сега Камбанка и приказните й приятелки ще трябва да се впуснат в приключението на живота си, за да си върнат прашеца. Ще успеят ли те да спасят дома си и избягалата фея от пиратите? Ще узнаете от най-новия анимационен шедьовър на „Дисни” – „Камбанка и феята пират”!

Книгите
Историята от "Камбанка и феята пират" се пренася в пъстроцветна книга от поредицата „Чародейства” и две занимателни книжки с лепенки на „Егмонт България”. Занимателните книги ще откриете в книжарниците, а илюстрованата – по местата за продажба на вестници и списания на цена от 6,99 лв. в комплект с подарък – дъска за рисуване „Феи”!

Конкурсът
Спечелете комплект от трите книги с „Камбанка и феята пират”! Как ли? Отговорете на въпроса: „Коя е любимата ви история с вълшебни герои – от филм или книга?” в коментар под статията. В конкурса участвате само с един отговор до 7 юни 2014 година. Имената на 3 късметлии ще бъдат изтеглени с жребий и публикувани тук. Успех!