Топлината на най-светлия хриянски празник - Коледа, прави последните дни на декември изключително подходящи за романтична сватба. Младоженците, избрали да слючат брак в този период, получават и допълнителен бонус - залите и църквите вече са украсени подобаващо.

Ето няколко съвета за това как да внесете допълнителна красота и романтика в един от най-важните дни в живота си:

1. Украсете дома си и залата, в която ще посрещнете гостите си, с лампички, увити в бял тюл. Това омекотява светлините и атмосферата става още по-нежна.

2. Сложете навсякъде, където сметнете за подходящо, бели панделки със златисти кантове.

3. Със сигурност ще стоплите сърцата на гостите си и ще ги накарате да запеят, ако направите най-популярните коледни песни част от музикалното оформление на сватбеното тържество.

4. Ако вече сте избрали цветове за сватбената украса, различни от типичните за Коледа бяло и червено, съобразете с тях и лампичките в декорацията.

5. Семплите венци с окачени по тях бели коледни топки със сребристи или златисти елементи биха били впечатляваща украса за стените в залата/ресторанта.

6. Гирляндите и коледните звезди пък ще придадат на масите празничен и в същото време много елегантен вид.

7. Можете да разстелете върху масите мрежести покривки и да поставите купички с коледни елементи пред всеки гост.

8. Красиво подредените цветя във вази с коледни мотиви са идеалната декорация за централната част на масата.

9. Високите свещи пък имат силно религиозен отенък и същевременно внасят неповторима романтика в дългоочакваното тържество.

10. Вечерята след официалната церемония може също да бъде на свещи. И това, ако не е романтика...