Представете си един цветен свят, отдолу догоре, целият изпъстрен в багрите на дъгата. Ама такъв, какъвто могат да го сътворят само децата!

И сега, най-хубавата част - всяко дете наистина може да оцвети София в багрите, в които я вижда и преживява! Плакатът "София за малчугани" кани децата да се забавляват и открият забележителностите на столицата в цвят.

Докато се разхождат из улиците със своите боички, малките художници ще научат за нови места, а други ще видят по различен начин. Могат да го правят с приятели, а накрая да украсят стаята си с образа на София, в която сградите и улиците ще носят отпечатъка на собствената им палитра - палитрата на тяхната душа.

Плакатът представлява рисувана карта на София, с размер за оцветяване 70 x 100 см. Целта на цветният проект е да поощри децата да опознаят столицата, нейните културни паметници и маршрути, да им вдъхне желанието и ентусиазма цялата тази пъстра и красива феерия от познания и впечатления да споделят със своите приятели и връстници.

Децата обожават да оцветяват! И това е една чудесна възможност да превърнат своя град от сив и монотонен в шарен и многоцветен, да го заобичат още повече, да го пазят и разхубавяват!


При разработването на идеята си, създателите на "София за малчугани" се водят от ограниченото предлагане на образователни продукти за деца, които да съчетават в себе си развиването на въображение и любопитство през игра.

Плакатът "София за малчугани" лесно ще откриете в "Магазинче Точка Ком", книжарниците "Сгъни хартийка", "Бард", "Грийнуич“, "Верен", магазин "Кьоше", както и на книжния пазар на площад "Славейков".