Кой е Найджъл Пауърдрайв? Ще ви подскажем – отличава се с изискан британски стил и е известен с многото си победи от Гран Туризмо. Все още ли не се досещате? Тогава питайте детето, особено ако е фен на анимационните филми на „Дисни” „Колите” и „Колите 2”. А ако и то се затрудни, вземете новия брой на списание КОЛИТЕ на ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, на пазара от 20 октомври.


В него се открива всичко за Найджъл, а и много нови приключения с любимите автомобилчета. Както винаги, изданието предлага най-различни загадки и шеметни игри, споени от солидна доза забавления.

Комиксовите истории в броя този път разказват за случая с гърнето и изгубения фотоапарат. Той ще донесе на малките читатели веселяшки плакат с Матю (на който камиончето е хванато в изключително лютичък момент, объркало уасаби със сладолед) и подарък количката Карла Велосо. Да не забравяме и последните 9 от общо 54 карти в специалната колекция, която излиза от брой 44 на КОЛИТЕ досега.

Малчуганите, събрали всичките карти, вече ще могат да играят на играта „Четири групи”. А в следващия брой ще открият 9 карти от съвсем нова колекция. Още една причина да не го пропускат!

А сега да се върнем на Найджъл и да ви разкрием някои интересни подробности за него, за да не се налага повече да питате... 

НАЙДЖЪЛ ПАУЪРДРАЙВ
Найджъл започва кариерата си в уникалното състезание за изкачване на планини Астън Хил в продължение на семейна традиция. Изправя се срещу Светкавицата в Световното Гран При. В Токио следва плътно Рип Клемегонески. Край Порто Корса е сполетян от ужасна беда. Поразен e от електромагнитния лъч на Бракмите. За щастие, британецът не попада във верижната катастрофа, случила се в това състезание

ВИЗИТКА
Име: Найджъл Пауърдрайв
Детайли: Родом от Уорикшър, Англия; модел „Астън Мантир DB9R”
Лични качества: Той е изискан британски джентълмен. Има много победи в сериите за спортни коли Гран Туризмо
Умения: Ненадминат в изкачването на стръмни хълмове
Емблема: Състезава се с номер 9 в Световното Гран При

Спечелете ИЗНЕНАДА ЗА МАТЮ

Зарадвайте детето с новата музикална книга „Изненада за Матю”. Включете се в новия ни конкурс и отговорете правилно на въпроса: „Как се казва автомобилчето, което е на корицата на новия брой на списание КОЛИТЕ?” Писмата с верните отговори изпращайте до [email protected], като не пропускате да напишете трите си имена, точен адрес и телефон за връзка. В конкурса участвате само с един верен отговор до 25 октомври 2012 година. Името на един печеливш ще бъде изтеглено с жребий и публикувано тук. А сега да ви разкажем малко повече за книгата...

ИЗНЕНАДА ЗА МАТЮ
Поредните забавни приключения с любимите автомобилчета очакват децата в новата музикална книга „Изненада за Матю”. Пъстрите страници на изданието с твърди корици и четирите звукови бутона, които допълват историята, ще забавляват малчуганите с часове.

Какво се случва в книгата? Матю е натъжен, защото му липсват шпионските приключения с приятелите му Холи и Фин. Светкавицата решава да го развесели? Как ли? Много просто – той подканя Матю да потърсят заедно неща, които ще му напомнят за тях и за преживяванията им заедно. И така запчоват техните вълнуващи приключения. Децата с удоволствие ще се включат в тях, а четирите вградени мелодии ще направят преживяването им още по-забавно.