Нищо не е по-ценно от децата. Те са смисълът на нашия живот. Усмивката им разтапя, от погледа им блика божествена невинност, а кожата им е като коприна… Всичко това поражда неустоим инстинкт да бъдат защитени, едно незаменимо желание да им се даде цялата възможна
нежност и мекота.

Майките, изпълнени с любов и въпроси, искат да се грижат за своето дете напълно спокойни за неговата сигурност. Те са готови да предприемат всякакви мерки, за да предпазят нежната кожа на своето бебе.

За да посрещне техните нужди, Bioderma, съвместно със своите медицински партньори и заедно със самите майки, създава и разработва първата пълна гама продукти с висока степен на дерматологична сигурност, посветена на деликатната кожа на бебетата и малките деца.

За тази цел Bioderma създава харта на формулите, която може да
бъде открита на опаковката на всеки продукт. Нейните ангажименти са:

Сигурност - без парабени, феноксиетанол; без хлорфенезин, хлорхексидин фталати; без BHA, BHT, MIT-MCIT; без етерични масла
Ефикастност - най-чистите молекули в оптимални дози
Толерантност - оптимизиран брой съставки за постигане сигурност и комфорт
Контрол - проследяване на всички продукти през всеки етап от процеса на производство

Към нежните продукти за грижа за всякакъв тип бебешка кожа, Bioderma представи няколко нови продукти в помощ на майките:

ABCDerm H2O Мицеларен разтвор без изплакване
Неговите мицели премахват замърсяванията перфектно, като запазват нивото и баланса на pH на кожата. Идеален за почистване на лицето, ръцете, мишниците и дупето, той има омекотяващ ефект, без да оставя мазен слой. Не дразни очите.

 

ABCDerm Solaire SPF SPF 50+ UVA 22
100% минерален слънцезащитен крем, който предпазва от реакции на непоносимост към слънцето, благодарение на своята максимална ефективност срещу UVB-лъчите и силна защита от UVA-лъчите. Системата на минерална фотозащита намалява риска от използването на химични
филтри.



ABCDerm Spray demelant Спрей за разресване
Спомага разресването благодарение на катионни съединения. Придава мекота и блясък на косата, като едновременно подсилва фибрите на косата и хидратира. Не е необходимо изплакване след употреба. Продуктът има хипоалергенен аромат и е дерматологично и офталмологично тестван.