За изминалата 2012 година – втората от моя живот,

винаги ще си спомням с благодарност за всички постижения и с малко носталгия от факта, че още една година от детството ми завинаги отлита.

За родителите си не съм сигурен, но за мен тя изтече изненадващо бързо и почти неусетно. Може би защото бях прекалено зает предимно с игри и растене, а и много- много не обръщах внимание на по-маловажните събития. Хубава, добра, резултатна и плодоносна, втората ми годинка наистина беше изпълнена с чудесата на моето израстване – физическо, интелектуално и емоционално.

През тази Олимпийска година проходих!

И това не е всичко. Тичам, спринтирам, скачам на дължина и на височина, яздя люлеещия си червен мустанг и съм голмайстор на годината!

Естествено, най-доволен съм от празниците!

А те не бяха малко – Първият ми рожден ден, Вторият ми имен ден, Веселият ми прощъпулник, Първото ми топване в морето, Най-дългото ми пътешествие до там и обратно, Големият гроздобер и слагането на младото вино... Вълнуващи бяха и много други случки и събития – плувах в реки и басейни, срещнах се и съм на "ти” с морските вълни, пекох се на пясъка, плувах с лодка. Изкачих се на Витоша и покорих Балкана хайдушки.

Самият аз вече съм на годинка и десет месеца

Настъпи времето, когато мога на воля и със свобода на импровизациите да демонстрирам пробудилите се у мен таланти. Тъй като съм си музикален, танцувам неуморно. Особено ме привлича динамиката на латиното, хип-хопа, степа и рок енд рола.

По отношение на пеенето не съм вече само слушател

Пея всичко и си тананикам постоянно. За страстта си към живописта вече писах, но е редно да спомена, че именно през тази най-богата на нови събития и големи постижения година, се положи началото и на моето рисуване, по-точно на моите натюрморти по стени, дивани и прозорци. Още не съм се захванал с писане и смятане, но всичко по реда си – ще им дойде времето и на тях.

В момента съм доста претоварен,

но независимо от това успявам да съсредоточа част от усилията си върху постигането на правилно фонетично, граматично и приятно за ухото словесно общуване. Наясно съм, че усъвършенствайки речта си, човек по-ясно излага желанията си и по-лесно налага становищата си.

В тези последни дни на старата година

съм благодарен и затова, че аз, мама, тате и всички у дома бяхме и сме здрави, усмихнати и добри. Желая и на вас да изпратите старата отиваща си година с благодарност и наздравици и да посрещнете Новата с надежда, настроение и фойерверки в душите и навън под звездите!


Бъдете щастливи!
Ваш Мишо :)