"Рисунка за Айла" на Стефъни Пъркинс вече е в книжарниците у нас. Това е третата книга на авторката, очарователен финал на поредицата от романтични истории с участието на Анна и Етиен ("Целувка за Анна") и Лола и Крикет ("Звезди за Лола").

Книгата

Безнадеждната романтичка Айла си пада по вглъбения Джош още от първата им година в американската гимназия в Париж. След случайна среща в Манхатън през лятото, романтичната развръзка изглежда по-близко, отколкото Айла някога си е представяла. Но със започването на последната учебна година във Франция Айла и Джош се изправят пред предизвикателствата на всяка млада двойка, включително семейни драми, несигурност около бъдещето и съвсем реална заплаха да се разделят.

Отзивите

"Трудно е да си представиш по-романтична история от тази на Айла", коментират от сайта BOOKPAGE в свое ревю за третия роман на Стъфини Пъркинс.

Бестселър поредицата на американската писателка се издава в редица държави, отличена с престижни награди, сред които YALSA и Cybils. "Стефъни Пъркинс е Джейн Остин на нашето време", заявява и Тахере Мафи, автор на трилогията "Разбий ме". "Романите й те вълнуват, успокояват и остават с щастливо чувство, а из страниците им се открива истинско вълшебство", допълва Мафи.

Авторът

Стефъни Пъркинс е родена в Южна Каролина, израства в Аризона, дипломира се в университети в Сан Франциско и Атланта, а днес живее в планините на Ашвил, Северна Каролина заедно със съпруга си и котарак на име г-н Тъмнъс. Тя е автор на романи за тийнейджъри и възрастни (които не се страхуват да си признаят, че тийн книгите са страхотни). Споделя, че работата й винаги е била свързана с книги – първо като консултант в книжарница, после като библиотекар, а днес като писател. Повече за Стефъни Пъркинс ще откриете в сайта й.

Новият конкурс

Спечелете екземпляр от "Рисунка за Айла"! Как? Отговорете на въпроса: "Каква е вашата представа за идеална романтична среща?" в коментар под статията. В играта участвате само с един отговор до 13 март 2015 година. Имената на 3 късметлии ще бъдат изтеглени с жребий и публикувани тук. Успех!