Какво ще кажете за една колекционерска игра за деца, включваща енциклопедия с име „Рекордите в света на животните'', в която вашите мъници ще имат шанса да научат повече, докато се забавляват?

С любопитни факти - например съществуването на риби, които могат да живеят на земята и дори да се катерят по дърветата, на стоножка със 666 крака или на странното животно окапи, смесица между жираф и зебра, което спи само 10 секунди, колекционерската игра ще събуди любопитството на децата и техните родители. Бихте могли да се включите в опознаването на света заедно с децата си. Всъщност изготвянето на албума е реализирано съвместно със специалистите от столичния зоопарк, като темата на изданието е в унисон с една от темите на лятното училище, организирано всяка година от зоопарка.

Къде е играта в цялата тази история?

Луксозното издание на енциклопедията е стикер-албум, който съдържа познавателна информация за света на животните рекордьори. За всеки 15 лв. покупка в магазините Билла България, ще получите безплатно опаковка с 5 стикера, които можете да лепите в енциклопедията. Самата тя пък се предлага на цена само 3.99 лв.

Идеята на веригата магазини за хранителни стоки е да подчертае отношението си към хората и техния живот извън фокуса на пазарската количка, като им помогне по забавен и интересен начин да разширят познанията си.

Само за пет дни от старта на кампанията над 15 000 стикер албум енциклопедии бяха изкупени от филиалите на веригата. На всеки час над 300 клиента изявяват желание да притежават уникалната BILLA енциклопедия, твърдят от веригата магазини.