Вече за втора поредна година нашите приятели от Академия Юнити отпускат стипендии за целогодишно обучение на социално слаби деца и деца в неравностойно положение - плод на проекта под надслов "Талантът обича всяко дете".

Докато миналата година децата бяха девет, тази година Академия Юнити ще предложи БЕЗПЛАТНО ОБРАЗОВАНИЕ НА БЛИЗО 40 малчугана! Стартът на целогодишните курсове ще бъде поставен на 01.10.2014 и ще продължи до 31.05.2015.

"Обръщаме се към всеки един от вас с призива "ПРЕДАЙ НАТАТЪК". Нека този призив достигне до всяко дете, което има желание да се развива, но не може, поради финансови затруднения в семейството. Ние сме готови да подадем ръка на тези деца, да им дадем равен шанс и нова възможност, защото вярваме, че всеки има право на това", призовават от Фейсбук страницата си Академия Юнити. Едно обръщение, отправено към всички нас. Обръщение, вдъхващо вяра и надежда на всички семейства, които поради финансови затруднения нямат възможност да инвестират в таланта и бъдещото развитие на своите деца, а искат да го направят.

Срокът за подаване на документите е 20 септември 2014 г. За по-подбробна информация на графика и условията за кандидатстване, вижте тук >>