Принцеса Мерида е единствената дъщеря на крал Фергъс и кралица Елинор, безгрижна и смела девойка, опитен стрелец с лък, която най-много държи на свободата си. Когато тя е заплашена, девойката е принудена да потърси помощ от ексцентрична горска вещица. Старицата изпълнява едно нейно желание, но нещата не се развиват точно, както Мерида си представя – без да иска, момичето навлича на семейството си ужасно проклятие! Сега тя ще трябва да направи и невъзможното, за да развали магията, преди да е станало прекалено късно... и междувременно да открие значението на истинската храброст!

Това е историята в най-новото анимационно приключение на „Дисни” и „Пиксар” – „Храбро сърце”, по кината у нас от 3 август. В нея децата могат да се потопят и благодарение на три нови книги и едно специално издание, посветено на анимацията.

Чародейства: Храбро сърце



Смелата Мерида се опълчва на вековни традиции и предизвиква съдбата в най-новата книга от добре познатата на децата поредица „Чародейства”. Те с удоволствие ще проследят нейните премеждия от чудесните и разноцветни страници на книгата с оригинални илюстрации по филма. Очакват ги много забава, приключения и емоционални моменти с истински запомнящи се и храбри герои.

„Храбро сърце”, специално издание

Снимка: Егмонт България

Специалното издание ще запознае малчуганите отблизо със своенравната принцеса Мерида и цялото й щуро семейство. Те ще научат всичко за шотландските кланове и ще имат възможност да преценят кой от тях да подкрепят в надпреварата за ръката на Мерида. Ще се впуснат в игра с нейните палави братя, принцове тризнаци, и ще разкрият всички тайни кътчета на идиличното кралство „Дънброх” – земя на магия, древни легенди и храбри войни. Из страниците на изданието ще открият още два оригинални комкса, много забавни загадки, рисувателни задачи и занимателни тестове.

„Храбро сърце: Принцесата и мечката”


Занимателната книга ще зарадва децата със забавни игри, многобройни лепенки и страхотни илюстрации за оцветяване. Едно е сигурно – тя ще ги увлече да се присъединят към неустрашимата принцеса в незабравимо приключения, изпълнено с много хумор и магия.

„Храбро сърце: Оцвети историята”


Горска вещица, легендарен принц, превърнат в мечок, чудовищно проклятие и една свободолюбива принцеса с храбро сърце... в тази рисувателна книга има всичко! Но преди да се впуснат заедно с Мерида в храбри премеждия, малчуганите не трябва да забравят едно... да се въоръжат с цветни моливи!

Спечелете книга „Храбро сърце” от поредицата „Чародейства”

Зарадвайте детето с книгата от поредица „Чародейства” на „Егмонт България” по анимационния филм на „Дисни&rdquo