На 20 и 21 април около езерото Ариана ще се състои Празникът на детската книга.

На 20 април от 13.30 ч. по покана на "ИнфоДАР" за вас ще танцуват представителите на школа за народни танци "Нартан" с ръководител Пламен Ганов, танцьор в ансамбъл за народни песни и танци "Филип Кутев".

НА 21 април от 13.00 ч. за вас ще танцуват балет "Криция" и Детски танцов ансамбъл "Искрица" при Народно читалище "Витоша", кв. "Павлово".

Заповядайте заедно да се повеселим! Заповядайте на щанда на ИК "ИнфоДАР" от 10.00 до 18.00 ч. - очакват ви едни от най-хубавите и луксозни картинни книги за деца.

Освен това в двата дни край езерото „Ариана” от 10 до 18 часа български издателства са подготвили изненади за децата както всяка година - срещи с автори, художници, представяния на книги и игри, състезания. Заедно с това присъстващите ще имат възможност да разгледат най-новите издания за деца и да си купят книга с автограф на специализирания базар, на който издателите участници ще представят своите книги.

На 21 април ще бъдат връчени наградите от националния конкурс "Бисерче вълшебно", в който децата избират своята любима книга.

Подарете на детето си книга, подарете му празник. За повече информация - вижте събитието във Фейсбук.