Празниците отминаха, подаръците под елхата са отдавна разопаковани, а старата година къде тихомълком, къде не толкова се изтърколи за пореден път. Но ако коледният дух все още не ви е напуснал и желаете да зарадвате близките с още някой хубав жест, ние имаме няколко идеи за вас. Особено ако вкъщи имате любознателни малчугани.

Какъв по-подходящ старт на новата година за тях от абонамент за списанията на „Егмонт България”?

Малките приключенци със сигурност ще искат да проследят всички премеждия на любимите си герой от страниците на списанията „Мики Маус” и „Спайдърмен”. Абонаментът за „Принцеса” и „Барби” пък е чудесен подарък, който ще възхити всички малки чаровници, които мечтаят да са като своите любими героини. Този за „Колите”, „Мечо Пух” и „Майстор Мани” е за онези малчугани, които обичат да прекарват часовете си, не само в забавления, но и научавайки нови и полезни неща. А абонаментът за „Спондж Боб” и „Том и Джери” гарантирано ще зарадва феновете на едноименните анимационни герои, които не искат да пропуснат нито една от забавните комиксови истории със своите любимци. Да не забравяме за „Хот Уийлс” – списанието за всички малки и пораснали любители на високите скорости. Както и за „Макрокомикса”, който съдържа 196 страници, изпълнени с приключенията на Доналд Дък, Мики Маус, чичо Скрудж, Хари Хлопдъск и цялата компания от Дъкбург. Тийнейджърите пък ще са в еуфория, ако им подарите възможност да не изпуснат нито един брой на списание „БРАВО”.

Може да абонирате детето за всяко едно от списанията за период от 6 месеца (от януари до юни) или за една година (до декември) чрез сайта на издателството на адрес egmontbulgaria.com/abonament. Така ще сте сигурни, че то няма да изпусне нито един брой от любимото списание. Но това не е всичко. Всеки клиент, направил годишен абонамент за едно или няколко от изданията на „Егмонт България”, ще получи безплатно броевете, излизащи в рамките на два месеца. При месечните и четириседмичните списания това са 2 безплатни броя, при двумесечните списания - 1 безплатен брой, а при двуседмичните списания - 4 безплатни броя!

Как да направите своята заявка за абонамент? 

Отидете на адрес egmontbulgaria.com/abonament. След като изберете вида абонамент, въведете вашите данни – име, адрес телефон, както и тези на абоната, в случай, че са различни. След това ще трябва да пристъпите към избор на предпочитан вариант на плащане. Може да платите по няколко начина – чрез ePay, с пощенски запис на адреса на „Егмонт България” или с платежно нареждане по банкова сметка. Ако решите да направите това лично в офиса на издателството, не е необходимо да изпращате заявка през уебстраницата, защото ще попълните такава на място. След уточняване на тези подробности, абонаментът ще бъден доставен в съответния срок и на посочения адрес с препоръчана пощенска пратка.  Всичко е така подредено, че да ви улесни максимално много в избора и поръчката на абонамент. Така че не му мислете много. Абонирайте своето дете за любимото списание и му подарете много часове, изпълнени със забавления и игри. 

А сега идва време за първия за тази година конкурс с една невероятно „разбиваческа” награда: комплект от три книги на „Егмонт България” с героите от анимационния филм на „Дисни” „Разбивачът Ралф”.

Отговорите ли правилно на въпроса ни, имате възможност да спечелите илюстрована книга от поредицата „Чародейства”, която проследява приключенията на Ралф, рисувателна книга „Добрият злодей” и занимателна книга с лепенки „В света на игрите”. Този път ви питаме: От коя игра бяга Разбивачът Ралф, за да докаже, че не е лош? Писмата с верните отговори изпращайте до [email protected], като не пропускате да посочите за кой конкурс участвате, да напишете трите си имена, точен адрес и телефон за връзка. В конкурса участвате само с един верен отговор до 9 януари 2013 година. Имената на трима печеливши ще бъдат изтеглени с жребий и публикувани тук.