Бъдещият баща Петко Димитров тренира във фитнеса, вперил поглед в три телефона пред себе си. Причината е благата вест, която бизнесменът чака всеки момент – позвъняване от съпругата му Яна и съобщаване за раждането на първото им дете.  Така екипът на „Преди обед” завари известния плейбой в компанията на актрисата от „Фамилията” Яна Маринова, с която споделят обща страст към тренировките.

Причината бъдещият баща да не е при съпругата си в този момент е, че той самият смята присъствието си по време на раждането за неестествено. Спекулациите, че Яна Акимова му се сърдела, защото не искал да присъства в заветния момент той коментира:

„За мен е малко извратено да застана до нея и да гледам как ми се ражда отрочето. Не съм му фен на това нещо. Аз ще бъда отстрани и ще чакам, ще стискам палци и ще се моля на Бог,  и надявам се всичко да бъде наред.”

Първото дете на Петко – Виктор, който е плод на любовта между известния бизнесмен и Мария Игнатова, също е в нетърпеливо очакване на своето по-малко братче. Името вече е избрано, но засега бъдещите родители предпочитат да го запазят в тайна.

Цялото видео може да видите тук.