От 23.02  на пазара ще е първият брой на най-новото списание на „Егмонт България” – „Монстър Хай”. На всеки два месеца то ще развежда читателите из коридорите на най-чудовищната гимназия в света. Учителите тук са доста странни, а учениците зад чиновете са буквално ужасяващи.

Всъщност те са децата на най-известните чудовища в света. Наелектризиращо, нали? 

На страниците на списанието феновете ги очаква всичко за любимците от едноименната поредица книги на „Егмонт България” и марка кукли на „Мател” - от сложните взаимоотношения между Франки Щайн, Дракулора и техните приятели, до две истории от гимназията, разказани като комикс. 

Освен за чудовищата, в изданието ще има много и за... читателите. Всеки брой ще съдържа убийствени подаръци. Все пак за чудовищно якия стил най-важни са аксесоарите, нали така?

А сега малко повече подробности за първи брой на списание „Монстър Хай”.



То ще зарадва читателите с горещи новини от гимназията на чудовищата. Феновете ще научат тайни от света (и от дневника) на Нейно командаджийско височество Клео де Нил, както и подробности за възлюбения й – Дюс Горгон.
Двата страшни комикса ще хвърлят светлина около историята, в която Клео прави кастинг за мажоретки в училище, и порция тъмнина около училищната фотосесия на трите грациозни чудовища – Клео, Франки и Дракулора. Само в този брой Дракулора дава съвети от първа вампирска инстанция как да бъдем ултрашик! В допълнение на богатия й 16-вековен опит списанието подарява невероятен комплект от лакове в два „монстър“ цвята – розово и черно, допълнени от зверски сладки минитатуировки с черепчета.



Първи брой ще ги наелектризира до крайна степен и с идеята си за потресаващ разделител, с която всяка от книгите се превръща в чудовищно яка!

Следващият брой на списание „Монстър Хай” ще излезе на 20 април. За да знаят какво ги очаква до тогава, читателите може да се запознаят с „хорърскопа“ си! Ето и част от него:

Овен
Титлата „НДПЧ на месеца” (най-добра приятелка чудовище) ти приляга най-добре, защото твоята чудовищна компания винаги може да разчита на теб. Отдели обаче малко време и за себе си!

Телец
Всичко, с което се захванеш, ще завърши с успех. В училище и с приятелите ти също всичко ще върви адски добре. Но внимавай, заради това може да ти завидят!

Близнаци
Какво става? В момента имаш убийствени спадове и подеми в настроенията. Внимавай да не разгневиш чудовищните си приятели – за това със сигурност после зверски ще съжаляваш.

Рак
Твоята НДПЧ в момента няма много време за теб и това те ужасява? Не е необходимо. Дай й времето, от което се нуждае. Това ще скрепи чудовищното ви приятелство.

Лъв
Нещо не ти върви... Не унивай! Предстоят ти убийствено страхотни дни, трябва да издържиш само ощо малко. А дотогава не си изкарвай лошото настроение на приятелите си!

Дева
Още малко и ще си запушиш ушите – твоята НДПЧ пак е влюбена до ушите. Спести си коментарите – след два дни той вече ще е в миналото и тя отново ще има време за теб.

Везни
Няма значение дали си вкъщи, на училище или с компанията си – за теб нещата се развиват фантастично! Използвай убийствената си самоуверонесот и довърши най-накрая някоя неприятна работа.

Скорпион
В училище се чувстваш малко като в безтегловност. Това е причината не само за лошите оценки, но и за жестоките кавги вкъщи. Тук помага само едно - стисни зъби и зубри, зубри, зубри!

Стрелец
Ух, ти си някак си ужасно напрегната. Успокой топката. Превключи една скорост назад и отдели време за чудовищните си приятели. Те ще ти дадат енергията, от която имаш нужда.

Козирог
Сивата зима скоро отминава и всички крещи за промяна. Е, тогава започвай! Най-добре от дома. Какво мислиш за малко обновяване на обиталището си! Към кофата с боя: готови, старт!

Водолей
Хей, някой пак има прилепчета в корема. Само не бъди свенлива, това е твоят девиз в момента. Преодолей страха и заговори възлюбения си! Чудовищният ти чар е гаранция, че ще го въртиш на пръста си.

Риби
През април за теб се откриват ужасно много възможности. Събери кураж и се възползвай! Но има едно наум, не всеки, който обещае нещо, го спазва. Помисли над това! Много често помага да поговориш с твоята НДПЧ за тези неща.

Чудовищно яко, нали? Едно е сигурно: феновете ще вият от радост с новото списание „Монстър Хай”! Търсете от 23 февруари по местата за продажба на вестници и списания в цялата страна.