Дъсти и приятелите му се завръщат в кината със „Самолети: Спасителен отряд”! Техните приключения малчуганите могат да проследят и в шест нови книги от „Егмонт България”. Те са илюстровани, занимателни с лепенки и рисувателни. Научете повече както за филма, така и за изданията...

Историята


Дъсти, вече световноизвестен авио състезател, научава, че двигателят му е повреден и може никога повече да не се състезава. Той решава да „превключи на друга скорост“ и да намери нова цел в живота - да се обучи за огнеборец и да помага при въздушното гасене на пожари. Дъсти обединява сили с хеликоптера и ветеран огнеборец Блейд Рейнджър и неговия смел авио отряд. Безстрашният екип се изправя срещу мощен горски пожар в историческия парк „Връх Пистън”, а Дъсти научава какво е необходимо, за да се превърнеш в истински герой.

Книгите


Те са шест на брой и включват две илюстровани книги („Самолети: Спасителен отряд” от поредицата „Чародейства” и изданието с твърди корици „Парад на героите”), две занимателни книги с лепенки („Герои в небето” и „Самолети: Спасителен отряд: Забава с лепенки 1”) и две рисувателни книги („Самолети: Спасителен отряд: Свържи и оцвети!” и „Самолети: Спасителен отряд: Рисувателна книжка 1”).

Новият конкурс

Искате ли да спечелите комплект от шестте книги „Самолети: Спасителен отряд”?

Включете се в новия ни конкурс и имате този шанс. Отговорете на въпроса: „Какво самолетче е Дъсти?” в коментар под статията.

В играта участвате само с един отговор до 1 август 2014 година. Имената на 2 късметлии ще бъдат изтеглени с жребий и публикувани тук. Успех!

Ппобедителите в предния ни конкурс:

За да спечелите романа на Людмила Филипова - "За буквите и хората", ви зададохме въпроса "Коя е любимата ви буква", а жребият определи наградата да отиде при:

vanchi0

todiii

Молим ги да изпратят своите имена, адреси и телефони на [email protected], във фейсбук страницата ни или да очакват ние да се свържем с тях!Честито и успех в новaта ни игра!