Тогава влезте в крак с времето – запознайте го с електорнните книги!

Е-книги

Като тези на „Егмонт България”, например. Най-популярните заглавия за деца и тийнейджъри на издателството вече могат да се открият и в електронен формат. Сред тях са хитовите романи „Вината в нашите звезди” и „Къде си, Аляска?” на Джон Грийн, „Предимствата да бъдеш аутсайдер” на Стивън Чбоски, автобиографиите на музикаланите сензации One Direction и Джъстин Бийбър. Малките приключенци пък могат да прочетат на екран поредицата „Хрониките на Кейн” и първите три книги от „Героите на Олимп” на Рик Риърдън, както и „Стражи на историята” на Деймиън Дибън.

Всички е-книги на „Егмонт България” може да разгледате тук.
 

Мобилни приложения

Освен електронни книги „Егмонт Българи” предлага увлекателни мобилни приложения за забвление на най-малките. Това са Барби: Чети и играй и Малкото пони – Сватба в Кантерлот. А отскоро и Monster High: Гимназията на чудовищата.

Приложението Monster High: Гимназията на чудовищата за iPad е абсолятно безплатно. Може да го изтеглите оттук.

То съдържа чудовищно яки истории, ужасяващо готини инструменти за създаване на картички, графики и куп други стряскащо забавни неща. Като зона за филми и значки Monster High, които да се печелят! А ако детето е ужасено, че страховитото съдържание на Monster High ще свърши, може да закупите такова допълнително.

Имате възможност да избирате между "Петък 13-и" и/или "Най-добрата приятелка чудовище". Всяко съдържа нова история и значка и опцията детето да създаде свое собствено страховито приключение!