На 04.10.2012 г. в района на кв. „Суха река” и кв. „Хаджи Димитър” е изгубено мъжко хъски. На цвят е кафяво-бяло. Казва се Айрик. Носи кафява каишка с телефонни номера. 

Кучето е болно и има нужда от жизненоважни лекарства, без които ще умре.

Молим, ако някой го е виждал, да се обади на телефон 0878427797 (Ирена Цветкова). Има и подобаващо възнаграждение! Повече информация може да видите във Фейсбук групата тук - https://www.facebook.com/groups/482769948422463. Може да пишете и във форума, където за търсенето на Айрик има специална тема - forum.ladyzone.bg/ИЗГУБЕНО МЪЖКО ХЪСКИ !!!!

Собственичката на Айрик не престава да го търси и да се надява и на помощта на добри хора.



Одисеята на Айрик

По нейна информация малко след като е бил изпуснат, Айрик е тръгнал да се връща в дома си. Пред магазин в квартала ромче, което пазарувало с майка си, го хванало за нашийника и си го завело вкъщи. Вързало го в двора и там Айрик прекарал 13 дни. 

Съсед, видял обявата, се свързал със собствениците, но докато отвръзвал кучето, за да го заведе при стопаните му, то отново избягало. Други хора, видели кучето, също са се обаждали, като твърдели, че единственото му нараняване е малка рана на предната лапа. 

Искрената молба на Ирена е всички, които са от „Слатина” и района да се оглеждат, да споделят и да казват на приятели и познати за Айрик. Тя се надява, че той е здрав и че няма да го приберат хора с лоши намерения.



Всеки, който има домашен любимец, знае колко голяма любов изпитват стопаните и колко голяма е болката, когато любимото същество е в неизвестност.

Нека помогнем на Ирена и Айрик. Сигурни сме, че щом сме повече, можем повече!