Натали Портман, която е сгодена за хореографа Бенджамин Майлипайд, роди момченце, съобщава femalefirst.co.uk.

Двамата се запознаха по време на снимките за „Черния лебед” – лента, която донесе на младата майка "Оскар" и "Златен глобус".

Младата двойка обяви, че не са купували никакви бебешки неща предварително. Натали сподели: „Мисля, че в еврейските традиции е нормално да си малко суеверен. Не е хубаво да се купуват неща преди бебето да се роди.”

Нещото, което бременността е променила в живота на актрисата, е веганството – тя се отказала от него, защото така го почувствала.

30-годишната звезда е вегетарианка от 8-годишна, а с течение на времето малко по малко отрязала всички животински продукти. По време на бременността си обаче отново се върнала към млечните продукти.

Просто слушах тялото си – ако то искаше яйца и сирене, давах му ги. Има и хора, които остават вегани, но тогава трябва да си много внимателен – да следиш нивата на желязо и B12, а в случай, че има липса – трябва да намираш начин да си ги набавяш.”

Освен това Портман сподели, че се надява да успее да отгледа детото си така, както са възпитали самата нея. С думите „Дори и да съм само сянка, ехо на моите собствени родите, ще бъда най-добрата майка на света, затова ви благодаря.” младата майка със сигурност е умилила своите близки.