Семейство Бранджелина
Мадокс и Захра са двете деца на Анджелина, които Брад осиновява, щом двамата решават да заживеят заедно. Пътуване до Индия сплотява малкото до този момент семейство. На следващата година Бранджелина осиновяват Пакс-Тиен, който е на 3 годинки. Това не е достатъчно на двамата влюбени. Плод на любовта им е малката Шайло - първото биологично дете на семейството. Близнаците Нокс и Вивиан се появяват през 2008 г. Какво да очакваме? Говори се, че Анджелина е отново бременна. Упорит слух твърди, че семейството обмисля да основи дете от Румъния. 

Семейство Виктория и Дейвид Бекъм



Първородният Бруклин е кръстен така, защото звездното семейство разбира, че мама е бременна, когато са в Ню Йорк. Ромео е вторият син - плод на романтична любов. Проблемите със слуховете около две любовни връзки на Дейвид са загърбени с раждането на третия им син - Круз. 


Сара-Джесика Паркър и  Матю Бродерик



Първородният син на чаровната русокоска се казва Джеймс Уилки. Седем години по-късно, чрез сурогатна майка, семейството се сдобива с двете близначки - Марион Лорета Елуел и Табита Ходж.

Мадона



Материалното момиче не жали никакви материални блага що се отнася до децата й. Тя им две биологични - Лурдес и Роко, и две осиновени - Дейвид и Мърси.