Страхотни летни книжни предизвикателства очакват малките читатели, благодарение на издателство „Егмонт България”. Във вестникарските павилиони в цялата страна вече могат да се открият чантички с изненади с Майстор Мани или с Мики Маус. Всяка чантичка съдържа по 2 книги за забавления през лятото на специална цена от 4,99 лв. Приказки, упражнения и задачи, лепенки, игри и идеи за допълнителни занимания ще открият малчуганите в тях. А благодарение на удобната опаковка под формата на чантичка, ще могат да вземат своите любими книжки навсякъде със себе си.

Почитателите на Майстор Мани и Мики Маус могат да открият летните чантички със своите любими герои във вестникарските павилиони от 26 юли. А от 2 август на пазара ще са чантички с Принцесите на „Дисни” и с „Колите”.
 
От 26 юли малките читатели ще имат възможност да се насладят и на специално издание, посветено на новия анимационен хит – САМОЛЕТИ: Спасителен отряд. Списанието е от 24 пъстри страници, на цена от 5,50 лв. и съдържа 2 подаръка изненада – оригинални играчки Самолети. От него малчуганите ще научат всичко за Дъсти и новите му приятели, ще се потопят в историята от филма и ще се забавляват с най-различни игри и занимателни упражнения. Очаква ги и специална игра с върховни награди – цели 127 на брой!