Кристина Агилера безспорно е една от най-талантливите звезди на световната музикална сцена. Нейният невероятен глас я превърна в любима певица на милиони фенове по света. Освен с разбиващите си хитове, тя направи почитателите си още по-щастливи, когато през ноември 2005 г. се омъжи за музикалния продуцент Джордан Братман, а в началото на 2008 г. роди сина им Макс.

Любовната приказка на Агилера обаче приключи безславно. Преди месец двойката обяви, че се развежда след 5-годишен брак и днес Кристина казва, че е осъзнала колко е трудно да отглеждаш сама детето си.

Певицата сподели в Шоуто на Елън ДеДженерис: „Най-важното нещо, около което се върти целият ми живот, е моят син Макс. Обожавам го и нищо освен щастието му не ме интересува. Искам да изкажа уважението и подкрепата си за всички самотни майки, които ежедневно се грижат сами  за децата си”.

29-годишната поп звезда успява да се справи с многобройните си задължения като родител и световноизвестна певица, като вече подрежда графика си така, че всяка вечер да е у дома, за да изпее на Макс приспивна песничка преди лягане.

Тя разказа в Шоуто на Джей Лено, че е доста трудно да бъдеш работеща майка и да балансираш между професията и всички отговорности около детето си. „Но аз искам да бъда първото нещо, което синът ми вижда, когато се събужда и последното, преди да заспи, докато му пея приспивни песнички. За мен няма нищо по-важно от това”.

Самата Кристина е отгледана само от майка си Шели след развода на родителите й и иска детството на Макс да е по-сигурно. „Аз пораснах в много хаотична среда и искам да му дам цялата любов и спокойствие, които едно дете заслужава, споделя още Агилера.

Ние й желаем успех както в осъществяването на тази цел, така и в предстоящите й професионални проекти.