Тази събота, 15 декември, идва с двойна изненада за всички малки почитатели на списанията „Принцеса” и „Колите” на „Егмонт България”. В този ден децата ще имат възможност да разгърнат празничните и последни за годината брове на любимите издания. Както винаги, те ще донесат на малчуганите много забавни часове, изпълнени с приключенията на любимите герои. 

Малките принцеси ще имат възможност да се насладят на три вълшебни истории със своите любимки – Бел, Рапунцел и Пепеляшка, от пъстрите страници на новия брой на „Принцеса”. Очакват ги още любопитни загадки за принцеси, чудесни идеи за поздравителни картички, приказен плакат с принцесите на „Дисни” и подарък – комплект за романтични писма. А една от малките читателки, която пробва късмета си в традиционната игра на списанието, ще получи невероятен комплект от чаши и покривка за дворцови празненства.



Да не забравяме за верните фенове на симпатичните автомобилчета на „Дисни”. С новия брой на „Колите” те ще получат количка Найджъл Пауърдрайв и ще се впуснат в обичайните скоростни забавления. Ще научат всичко за семейство Транков, ще се потопят в две коледни комиксови истории и ще се забавлявт с куп шеметни загадки и игри. Очаква ги и невероятен зимен плакат със Светкавицата и Матю.



А сега, тъй като празниците наближават и Коледното настроение вече ни завладява, ще ви представим не един, а два конкурса, организирани съвместно с издателство „Егмонт България”.

Този път имате възможност да спечелите книга за своята малка принцеса или за малкия автомобилен фен у дома.
За да участвата в жребия за спечелването на книгата „Незабравима вечер” или за „Приказни мигове”, трябва да отговорите на въпроса: „Коя принцеса на „Дисни” е на корицата на декемврийския брой на едноименното списание?”

Искате ли да зарадвате малчугана с книгата „Ел Матюдор и други истории” или с „Матю Метъла и други истории”? Тогава отговорете правилно на въпроса: „През коя година излиза по кината първият анимационен филм за колите?”

Писмата с верните отговори изпращайте до [email protected], като не пропускате да посочите за кой конкурс участвате, да напишете трите си имена, точен адрес и телефон за връзка. В конкурса участвате само с един верен отговор до 20 декември 2012 година. Имената на четирима печеливши ще бъдат изтеглени с жребий и публикувани тук.